Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de voordelen van een driewieler

Ontdek de voordelen van een driewieler 

Als fietsen op een tweewieler niet meer goed gaat is het goed om een driewieler te overwegen. Zodra je gaat fietsen op een driewieler fiets dan ervaar je het gemak. Je voelt en ervaart de stabiliteit van het derde wiel. Op- en aftappen wordt daardoor erg makkelijk. Zeker in combinatie met de lage instap waarover de driewielers beschikken. Daarnaast zijn nog veel meer voordelen. Ben je benieuwd? Lees dan verder! 

 

Stabiliteit

Een driewieler biedt stabiliteit die een reguliere tweewieler niet biedt, ook als je wilt opstappen. Als je op een driewieler rijdt kan je niet uit balans raken, ook niet als je langzaam fietst. Zo kan je rustig aan doen en genieten van de omgeving. Als je van de driewieler af wilt stappen dan blijft hij gewoon staan. Je hoeft niet moeite te doen om hem op een standaard te zetten. 

 

Op en afstappen

Bij een driewieler kan je gemakkelijk op en afstappen, vooral als je kiest voor een zitting die kan draaien. daarnaast hoef je bij een stoplicht niet van de fiets af te stappen, maar kan je gewoon blijven zitten en veilig oversteken. Door deze voordelen is het mogelijk om langer zelfstandig mobiel te kunnen blijven. Zo kan je makkelijk zelf boodschappen doen of genieten van het weer op de fiets. 

 

Gezond en duurzaam 

Als fietsen op een tweewieler niet meer gaat is het wel belangrijk om te blijven bewegen. Een driewieler is hier een goede optie voor. Fietsen is leuk en heeft veel gezondheidsvoordelen. Daarnaast is fietsen veel beter voor het milieu dan met de auto op pad gaan. 

 

Waarom kiezen voor Huka?

Naast een hoog kwaliteitsniveau streven ze naar een hoogwaardig uiterlijk van Dutch Design. Daarnaast wordt alles precies afgesteld op jou wensen. Een breed scala aan accessoires en onderdelen voor de driewieler van Huka maakt dit mogelijk. Een goede service is staat hoog in het vaandeel bij Huka. De dealers zijn opgeleid om Hollandse kwaliteit te leveren. Tot slot heb je als klant de mogelijkheid om de standaard garantie van 5 jaar op het frame en voorvork te verlengen naar 10 jaar!

 

Ontdek de mogelijkheden voor jou

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Maak dan een afspraak en kom erachter welke fiets het beste bij jou past. De medewerkers van Huka helpen je graag om de perfecte fiets samen te stellen. Wil je vast het assortiment bekijken? Ga dan naar de website en laat je inspireren. Heb je vragen? Neem contact op en laat je adviseren.