Linkzoeker
Image default
Aanbiedingen

Veterlaarsje de trend van 2016

Veterlaarsje nog steeds een trend

Of we nu veter sandalettes dragen of de echte vederlaarsjes, geen probleem. Het  is nog steeds de trend van 2016. Veterlaarsjes, ook wel brogues of Oxford-schoenen genaamd, lopen al een aantal seizoenen voorop in de trendparade. Ook dit voorjaar staat het schattige veterschoentje weer op onze toplist. Lage modellen of hoge modellen, alles kan. Het is wel handig om nu eindelijk eens je veterstrik-diploma te halen.  Want die regel is er wel, er hoort echt een goede strik in te zitten.  De leukste veterlaarsjes vind je natuurlijk in onze wegschop. De nieuwe collectie wordt telkens aangevuld met de laatste trends.

 

Altijd te combineren

Wat vooral zo handig is van die mooie veterlaarsjes: ze zijn praktisch. Je bent natuurlijk een stuk mobieler met een platte schoen, dan met hakken. En ze zijn de ideale oplossing voor ons wisselvallig Nederlandse voorjaarsweer. De veterschoen bleek al snel een comfortabele, maar ook ‘aangeklede’ schoen te zijn. Voor vrijwel iedere outfit geschikt. Veterschoentjes combineren gaat echt op allerlei manieren. Stoer en zakelijk? Geen probleem met een skinny jeans en een colbertje. Maar vederschoentjes zijn ook met een jurkje of een rok heel goed te combineren.

 

Boyfriend’s shoe

Na de bekende boyfriend jeans en ook de boyfriend blazer, mogen wij nu dus ook de boyfriend’s shoe bij  ons vriendje afpakken.  Want dit seizoen zijn ontwerpers namelijk helemaal geïnspireerd op de mannelijk schoenen. De vrouwelijke versie van dit veterschoentje is dit voorjaar dan ook helemaal trending.

 

Hippe Enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn ook nog steeds hip.  Extra cool als je het hebt over Ankle Booties, zoals de fashionbloggers ze consequent noemen. Maar als “enkellaarsjes” blijven ze ook stoer.  Eigenlijk is het een overbodige vraag hoe je enkellaarsjes combineert.  Want ze passen overal bij. Ze zijn echt niet alleen te combineren met je herfst/winter outfits. Nu het zonnetje er af en toe weer tussendoor komt kunnen ze nog gewoon mee, hoor.  Gewoon lekker blijven dragen.  Zo nu en dan wel bijhouden welke kleur nu weer trending is.  Maar op laarzen.co kun je dat makkelijk in de gaten houden. De nieuwe collectie enkellaarsjes.  Zo besteld vanuit uit je luie stoel, of vanaf het zonnig terras natuurlijk.

 

Kleur van de kameel

Toegegeven, die zwarte enkellaarsjes zullen nooit van plek 1 worden verstoten. Maar voor de perfecte afwisseling moet je nu echt ook een paar in camel hebben, of ook wel cognac. Die mag echt niet ontbreken in je schoenencollectie. Gelukkig zijn die ook zoals altijd heel snel te bestellen bij laarzen.co.

 

https://plus.google.com/+IetsdoenofferteNl