Linkzoeker
Woning en Tuin

Houten vloeren Rotterdam

Op de website van Bax Houthandel kwam ik houten vloeren Rotterdam tegen. Daar las ik dat zij vlak bij Rotterdam een vestiging hebben. Aangezien ik daar zelf vandaan kom, vond ik dit heel erg interessant. Want ik heb veel belangstelling om een vloer bij hen te gaan kopen. Maar dan zie ik deze wel graag met eigen ogen, in plaats van dat ik alleen maar een afbeelding op hun website heb. Daarom besloot ik dan ook om naar Bax Houthandel toe te gaan.

Houten vloeren Rotterdam

Bij de showroom van houten vloeren Rotterdam, Bax Houthandel, aangekomen werd ik direct aangesproken door een medewerker van daar. Hij vroeg mij of dat hij mij ergens mee kon helpen. Ik gaf aan dat ik op zoek ben naar een nieuwe vloer voor in mijn woning in Rotterdam. Hij reageerde direct enthousiast en vroeg mij of dat ik een voorkeur heb voor het soort vloer. Daarbij zei ik dat ik lamelparket heel erg mooi vindt. Hij nam mij direct mee naar het assortiment lamelparket dat Bax Houthandel heeft. En daar zag ik de meest mooie houten vloeren opgesteld staan! Hij vertelde mij dat ze budget lamelparket hebben en multiplank. Daarbij zeggend dat laatstgenoemde van een betere kwaliteit is omdat die dikker is. Ik gaf dan ook aan dat ik die graag zou willen zien.

Lamelparket

De vloer uit het assortiment van lamelparket zag er prachtig uit! Ik besloot dan ook om voor die te gaan. De volgende werkdag kwamen ze van Bax Houthandel al langs om te kijken hoe lang de planken moesten gaan worden etc., omdat deze op maat worden gemaakt.

Inmiddels ligt de vloer in mijn nieuwe woning in Rotterdam. En ik ben er heel erg blij mee! Mocht jij ook uit de Havenstad komen en wil je een houten vloer; ga dan naar Bax Houthandel!

 

Meer info : klik hier