Linkzoeker
Dienstverlening

Afscheid groep 8

Laatst zocht ik in Google op afscheid groep 8 en vond ik Jilster. Ik ben namelijk, samen met anderen, op zoek naar een leuk afscheidscadeau voor de juf van groep 8. Ik ben een van de ouders van de leerlingen uit die klas. En samen met enkele anderen zoeken wij dus een afscheidscadeau. Maar wat moeten wij nu geven? Wat is iets origineels en niet iets wat de juf direct weg zal gooien? Daarvoor zijn we dus op het internet gaan zoeken. In dit blogje leg ik graag uit op welk cadeau wij zijn gekomen, hoe wij dat hebben gevonden en wat de juf er uiteindelijk van vond.

Afscheid groep 8

We zijn dus gaan Googelen op afscheid groep 8. En al gauw kwamen wij allerlei ideeën tegen die de leerlingen van groep 8 zelf kunnen gaan knutselen. Maar zoiets zoeken wij niet… Vervolgens zagen we Jilster.nl. En een andere ouder kent dat bedrijf! Daar kun je tijdschriften laten maken en zelf ontwerpen. Wat dus ook een super leuk idee is wanneer je dit gaat personaliseren naar groep 8! Wij hadden direct allerlei ideeën zoals een afscheidslied groep 8 erin te zetten aan het einde. Verder een mogelijkheid dat iedere leerling zijn of haar eigen verhaal erin kan zetten. Bijvoorbeeld over een moment tussen hem of haar en de juf, die beiden nooit meer zullen vergeten. Zo wordt het een samenbundeling van allerlei leuke verhalen, anekdotes en afbeeldingen.

Het tijdschrift

Na dit teruggekoppeld te hebben naar andere ouders en leerlingen van groep 8, was iedereen het er over eens dat dit het ultieme afscheidscadeau is voor de juf! Al gauw kwamen de leerlingen met geweldige verhalen die wij allemaal samengebundeld hebben in het tijdschrift. Verder hebben we het ontwerp aan iemand overgelaten die daar heel erg goed in is.

Op een van de laatste dagen van groep 8 hebben zij het afscheidscadeau aan hun juf gegeven. En ze was heel erg blij met het originele cadeau!

 

Meer info : klik hier