Linkzoeker
Adverteren

Op reis met een laag budget

Vakanties. Nu de lente is aangebroken begint men stiekem al te fantaseren over de zomervakantie en wordt de vakantie vergelijker druk bezocht. Nu de zon wat langer aan de hemel staat en de temperatuur onder het nulpunt vandaan durft te kruipen beginnen de vakantiedromen ook te ontwaken en begint bij menigeen de onderbuik te kriebelen. Lekker fantaseren over de zomervakantie, of misschien wel over een reisje in de Meivakantie is voor veel mensen een fijne bezigheid en een leuke gedachte, maar als je wat minder geld te besteden hebt brengen de vakantieverhalen je misschien juist in een negatieve stemming. Jij kan immers niet, want het is te duur, toch?

 

Dit hoeft zeker niet zo te zijn. Op vakantie gaan hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Het is goed mogelijk om ook met weinig geld op vakantie te gaan. En nee, dat betekent niet in een weiland kamperen aan de andere kant van de stad (tenzij je dit wenst natuurlijk). Je kunt namelijk ook gemakkelijk veel geld besparen op een iets meer luxueuze vakantie.

 

Het is namelijk zo dat verreweg het meeste geld uitgegeven wordt op locatie! Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, attracties bezoeken, excursies doen en vooral veel kopen bij de lokale bewoners die maar al te goed weten dat je een toerist bent. Als je ervoor kiest om zelf je boodschappen te doen, alleen te kopen wat je nodig hebt en zelf te koken, valt er al veel geld te besparen. Een huisje is zo gehuurd, via een vakantiehuisjes website of via een particuliere verhuurder, waarna je in principe op vakantie kunt gaan voor het zelfde geld als dat je hier in Nederland in diezelfde tijd zou verbruiken.

 

Als je wat meer geld hebt kunnen sparen is een goedkoop hotel zeker ook een mogelijkheid. Kijk voor goede acties eens op vakantievergelijker!

Meer info : klik hier