Linkzoeker
Huishoudelijk

Hoe bleek ik mijn gezicht op een natuurlijke manier?

Wanneer je graag je hele gezicht wilt bleken is het belangrijk dat je dit altijd zo veilig mogelijk doet. Kies liever voor een goede natuurlijke en milde crème, dan dat je zelf aan de slag gaat met agressieve middelen zoals citroen. Omdat je toch ook wel heel goed je huid kan bleken op een natuurlijke manier, deel ik in dit artikel ook enkele natuurlijke manieren. Ik hoop dat je wat aan mijn tips zult hebben en ermee aan de slag kunt gaan.

Verschillende behandelmethodes voor een lichter gezicht

  • Gezicht bleken met en bleekcrème: dit is een erg effectieve methode die ook veel toegepast wordt. Wanneer je een goed resultaat wilt neerzetten dan zou ik hier zeker voor kiezen. Let er wel altijd op dat je kiest voor de meest natuurlijke bleekcrème die er is. Kies bijvoorbeeld voor Skinlight. Deze crème breng je twee keer per dag aan, en je zit een goed resultaat binnen 5-8 weken.

  • Exfoileren / chemische peeling: ook een bekende methode die veel wordt toegepast. Echter kun je deze alleen niet zelf uitvoeren. Meestal onderga je deze behandelingen bij een huidspecialist.

Skinlight whitening treatment

Natuurlijke methodes

  • Baking soda: maak een mengsels van baking soda en water zodat er een papje ontstaan. Smeer dit op je gezicht maar denk erom dat het niet in je ogen komt. Laat het een nachtje zitten en haal het er de volgende morgen vanaf. Herhaal indien nodig. Je huid bleken met baking soda is zeker het uitproberen waard.

  • Scrub van citroen: het zuur van een citroen zou je huid doen verlichten. Meng wat grof zout of suiker met een halve citroen en olie. Breng vervolgens aan op het gezicht en laat even een paar minuutjes intrekken. Spoel vervolgens grondig af en verzorg je gezicht met je favoriete lotion.

Hopelijk heb je hier iets aan gehad. Er zit vast wel een methode tussen die jouw aanspreekt. Probeer het vooral eens uit en dan merk je vanzelf wel welke methode het beste voor jou werkt. Wil je nou meer weten? Volg mij dan op Facebook!

Meer info : klik hier