Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Wanneer gebruik je een waterontharder magneet?

Veel mensen hebben er last van: kalkaanslag. Het zit overal, op je kranen maar ook in je huishoudelijk apparaten.  Mensen die in een gebied met hard water wonen zullen precies weten wat er bedoeld wordt. Een groot probleem, want de kalkaanslag zorgt er voor dat je apparaten minder lang mee gaan. Gelukkig is hier een oplossing voor. Door het gebruik van een waterontharder magneet zorg je er voor dat er minder kalk in je leidingwater zit. Ook kun je hier een water ontharder tank voor gebruiken.

 

Wat is een waterontharder magneet

Je hebt twee soorten water ontharders. De traditionele (met tank) en de waterontharder magneet. Het verschil zit in de werking, de manier van installeren en de prijs. De magnetische waterontharder is een stuk goedkoper. Je plaats deze op de waterleiding, waardoor het kalk in het water verwijderd wordt. De meningen zijn verdeeld over de werking van de magneet. Maar doordat deze een stuk goedkoper is, is het zeker de moeite waard om te kijken of het voor jou werkt.

 

De voordelen van een waterontharder magneet

Het brengt vele voordelen met zich mee als je last hebt van kalk in je leidingwater. Door het gebruik van de water ontharder magneet zorg je er voor dat er minder kalk in je water zit. Dat betekent minder vaak schoonmaken van je apparaten. Een ander voordeel zal je zien op de eindafrekening van je energieleverancier. Kalk gaat op je verwarmingselementen zitten, waardoor je CV ketel harder moet werken. Je ketel gaat hierdoor langer mee en zal minder storingen geven. En vooral: je water (en koffie e.d.) zal lekkerder smaken! Genoeg voordelen dus!

https://www.tx5000waterontharder.nl/waterontharder-magneet/

Archieven

>