Linkzoeker
Image default
Huishoudelijk

Op een duurzame manier uw water verwarmen is niet ingewikkeld.

Op een duurzame manier uw water verwarmen is niet ingewikkeld.

U wilt op een slimme manier uw water verwarmen en zo uw steentje bijdragen aan de verduurzaming? Terug dringen van de CO2 uitstoot was nog nooit zo makkelijk. De nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers helpen u op weg.

Deze elektrische boilers hebben een smart controller die de eerste zeven dagen uw persoonlijke verbruik zal meten, aan de hand van een bepaald algoritme programmeert de boiler zichzelf zo dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. 

De DAT-Aparici ECO smart en de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler zijn on-line te verkrijgen op de duidelijke website van elektrischeboiler.eu en ze zijn er in diverse modellen en volumes.

 

 

Ook kan er gekozen worden uit verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Ideaal voor op campings of zomerhuisjes dus.

Bespaar op uw stroomkosten maar niet op luxe, gemak en kwaliteit.

De DAT-Aparici Eficiente en de DAT-Aparici Eco smart zijn energiezuinige boilers en beide elektrische boilers kunnen zowel horizontaal of verticaal opgehangen worden.


Het verschil tussen de twee boilers is de vorm, de DAT-Aparici ECO smart is een ronde boiler en de DAT-Aparici Eficiente is een plat model met een geringe diepte van 28 cm.
Deze elektrische boiler kan mede door het mooie strakke ontwerp gewoon in het zicht gehangen worden, maar past ook in de meeste keukenkastjes. 
Dit model is uitgerust met 2 tanks met in iedere tank een eigen anode en verwarmingselement. 
Zo is er minder warmte verliesen heeft de boiler een snelle opwarmtijd.

Elektrische boilers zijn goedkoper in aanschaf dan de reguliere gas ketels, zijn veel energiezuiniger en veiliger omdat er geen verbranding plaats vindt en dus is er ook geen kans meer op koolmonoxidevergiftiging.
Zo kan de boiler ook in een ruimte geplaatst worden waar geen ventilatie aanwezig is.

De boilers worden geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

De boilers hebben een energielabel B.

  

Kijk dus eens op de website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en andere merken elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/