Linkzoeker
Auto’s en Motoren

Zo goedkoop mogelijk je rijbewijs voor de auto halen?

Zo goedkoop mogelijk je rijbewijs voor de auto halen?

 Ga dan op zoek naar een innovatieve rijschool zoal bijvoorbeeld rijschool Troy Utrecht  die het aloude principe van hoge slagingspercentages, durft los te laten als kwaliteit meting.

 Al enkele decennia publiceert het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen slagingspercentages van afzonderlijke rijscholen. Wat er niet bij staat is hoeveel geld een kandidaat heeft betaald voordat de rijschool de tijd rijp achtte dat het examen kon worden aangevraagd en vervolgens nog maanden gewacht is op de uiteindelijke examendatum.

Een rijinstructeur die naast instructeur ook een goede coach is haalt het beste uit zijn leerlingen in de kortst mogelijke tijd. De rijinstructeur die het beste in staat is zijn leerling inzicht te geven in hun eigen vorderingen, zodat de leerling steeds weet waar hij staat in de opleiding, motiveert zijn leerlingen het meest. Als rijschool Utrecht daarnaast een doordacht economisch plan heeft om zo goedkoop mogelijk de opleiding te voltooien dan is een nieuwe rijopleiding geboren.

Een van de rijscholen die de nieuwe rijopleiding met succes toepast is rijschool in Utrecht. De gemiddelde leerling is voor zijn rijbewijs bij autorijschool Utrecht

€ 1.180,- tot € 1.480,- kwijt. Vergelijk daarbij de kosten voor de gemiddelde leerling bij bijvoorbeeld een andere  rijschool € 2.250,- dan is het voordeel overduidelijk.

Kritische branchegenoten geven als commentaar dat de verkeersveiligheid hiermee niet is gediend. Ik wij hun op de deskundigheid van de CBR examinator die ruim voldoende in staat is om aan het einde van een examen rit te beoordelen of de kandidaat in het vervolg alleen en veilig door het verkeer kan. Wacht niet langer en plan nu je proefles bij rijschool Utrecht www.rijschool-troy.nl of bel direct 030:8080317

Meer info : klik hier