Linkzoeker
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot

Recent gingen wij een touringcar huren bij Noot.nl. Graag leggen wij in dit blogje uit waarom wij een touringcar wilden huren, hoe wij op Noot Personenvervoer zijn gekomen en natuurlijk hoe het dagje was, inclusief de reis daar naartoe met de bus.

Waar een touringcar huren?

Eerst leg ik dus graag uit waarom wij een touringcar huren willen. Binnenkort is er een feest aan de, voor ons, andere kant van Nederland. En daar gaan heel veel mensen uit deze plaats naartoe. Maar met name met het openbaar vervoer en sommigen met de auto. Waarom zouden wij dan geen touringcar gaan huren?! Zo kunnen wij er met zijn allen in. En hoe meer er zijn, des te goedkoper de prijs wordt. Maar voor welk touringcarbedrijf moeten wij dan kiezen? Om die vraag beantwoord te krijgen, zijn we gaan zoeken op het internet. Al gauw kwamen we de website van Noot Personenvervoer tegen. Daar lazen wij dat zij voor allerlei verschillende soorten activiteiten in te huren zijn. Zo ook wanneer er een feest aan de gang is! Daarom besloten wij dan ook om contact met hen op te nemen. En met de vraag of dat zij voor de desbetreffende dag en het desbetreffende tijdstip in te zetten zijn om ons te vervoeren naar het feest toe.

Contact opnemen met Noot

Wij belden naar hen toe en deden ons verhaal met dat we graag een touringcar willen huren voor het vervoer naar een feest toe. Ze reageerden bij Noot direct enthousiast en gaven ons aan daar zeker bij te willen helpen. Ze vroegen om welke plaats het ging waar naartoe gereden moest worden, op welke dag het zal zijn en het tijdstip daarvan.

Uiteindelijk kregen we een mooie offerte toegestuurd. Met daarin een lage prijs per persoon verrekend! De dag was ook hartstikke leuk en de reis daar naartoe met de touringcar was perfect.

Meer info : klik hier