Linkzoeker
Image default
Auto’s en Motoren

Autoschade in Haaksbergen en omstreken.

We zijn een onafhankelijk autoschadebedrijf en zitten in Haaksbergen. Bij ons kunt u terecht voor elk vorm en schade aan uw voertuig. Het is voor ons bijzonder belangrijk om de zorg van uw volledig op ons te nemen. We zorgen er voor dat hij weer de oude wordt en heel goed verzorgd aan u terug bezorgd wordt. Het beste autoschade Haaksbergen staat klaar voor elke klant en help ook waar nodig natuurlijk. Voor de beste schade reparatie aan uw auto bent u bij ons in Haaksbergen terecht. Wij werken altijd met de allernieuwste technieken en dat vertaalt zich in professioneel vakwerk. Op onze website vindt u alle informatie over de uiteenlopende mogelijkheden voor het herstel van uw auto. En vanzelfsprekend bent u van harte welkom om zelf eens een kijkje te komen nemen op Bolwerk.

De juiste hulp bij autoschade in Haaksbergen.

U bent als eigenaar onze klant, niet de verzekeraar. Wij handelen de schade volledig af in opdracht van u, voor u. Indien de schade niet te claimen is bij derden wordt deze bij uw eigen verzekeraar aangemeld. Uiteraard begeleiden wij dit ook geheel voor u.Wij zorgen dat u krijgt waar je recht op hebt.We beleven erg veel plezier aan het werken met auto’s. Dit doen wij met uiterst precisie en oog voor detail. Mede hierdoor weten we het maximale uit auto’s te halen. Alsof u met uw auto weer de showroom uitrijdt.Uw auto is een kostbaar bezit. Bezit wat gekoesterd moet worden. U wilt daarom niet dat een ieder aan uw auto zit. Bij ons werken we alleen met goed opgeleide vakmensen. Dit staat voor maximale productkennis, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Altijd tevreden nadat u autoschade heeft laten wegwerken in Haaksbergen

We hechten zeer veel waarde aan tevreden klanten die hun autoschade bij in Haaksbergen zin komen verhelpen . Bij ons werken we daarom met een tevredenheidsgarantie. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan maken wij het alsnog in orde. Zo niet, dan krijgt u bij ons gewoon uw geld terug!