Linkzoeker
Auto’s en Motoren

Maak kennis met Rijschool Veldkamp

Het behalen van je felbegeerde rijbewijs is voor nagenoeg iedereen een belangrijk moment en dus een grote stap naar zelfstandigheid en vrijheid. Eindelijk hoef je niet meer telkens met de bus of hoef je geen andere mensen meer te vragen om van A naar B te gaan. Echter dien je wel eerst je rijbewijs te halen. Rijschool Veldkamp in Den Haag is een professionele rijschool met een team wat er alles aan doet om van jou zo snel mogelijk een goede chauffeur te maken. Je kunt bij Rijschool Veldkamp terecht voor zowel autorijlessen, motorrijlessen en scooterrijlessen. Ook kun je je theorie halen. Dit alles maakt dat Rijschool Veldkamp al jarenlang leerlingen met succes voorbereidt op het examen om zo eindelijk veilig en met plezier te kunnen genieten van alle vrijheid die het rijbewijs met zich mee brengt.

{{externelimage}}

Op zoek naar een professionele Rijschool?

 

Zoals hierboven al benoemd, kun je bij Rijschool Veldkamp terecht voor autorijlessen, motorrijlessen en scooterrijlessen. Wat het ook betreft, ze zijn allen van een zeer hoge kwaliteit wat de kans op slagen erg groot maakt. Voor elk rijbewijs kun je altijd kiezen uit 3 pakketten. Een pakket voor de snelle leerling, een pakket voor de normale leerling en een pakket voor de leerling die meer tijd nodig heeft. Ten alle tijden krijg je een vakkundige instructeur die met elk soort leerling om weet te gaan. Of je nou een snelle leerling bent of een leerling die meer tijd nodig heeft om alles onder de knie te krijgen. Bij Rijschool Veldkamp wordt er geen onderscheid gemaakt in de verschillende leerlingen.

Zodra je de keuze hebt gemaakt voor je pakket dan is het tijd om aan de slag te gaan en te gaan beginnen met het behalen van je rijbewijs bij een professionele en betaalbare rijschool. Tijdens de lessen wordt altijd uitgebreid aandacht besteed aan het correct opvolgen van de verkeersregels, oefenen van diverse technieken zoals inparkeren en het deelnemen op de openbare weg. Veiligheid voor jou en je medeweggebruikers is daarbij altijd prioriteit nummer één. Mocht je tijdens het rijlessen ergens onzeker over zijn of waar je over twijfelt dan is het verstandig om altijd je rijinstructeur daarover in te lichten om zo snel een oplossing te vinden.

Wanneer je klaar bent met rijlessen en je hebt je theorie op zak dan is het tijd om af te gaan rijden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je natuurlijk in één keer slaagt voor je examen. Echter kunnen wij daar nooit garanties voor geven en het kan altijd gebeuren dat je tijdens het examen een fout maakt of er andere onvoorziene omstandigheden zijn. Mocht dit het geval zijn dan kun je altijd een aantal extra rijlessen nemen om zo aan de punten te werken waar het tijdens het examen fout ging. Wij vergoeden altijd de kosten voor het herexamen.

Neem contact op het Rijschool Veldkamp voor meer informatie

Wacht niet langer met je rijlessen in Den Haag en omgeving. We nodigen je uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek om zo al onze diensten en mogelijkheden met elkaar te bespreken. Neem nu snel contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of gratis proefles.

https://www.rijschoolveldkamp.nl/