Linkzoeker
Dienstverlening

Laat een woning ontruimen voor een vaste prijs

U kunt een woning ontruimen natuurlijk zelf doen, maar er kunnen redenen zijn waarom u het liever uitbesteedt. Dit is bijvoorbeeld aan de orde wanneer u de nalatenschap van een familielid moet afwikkelen die ver weg woont. Het is dan vaak erg bezwaarlijk om steeds op en neer te reizen. U kunt in zo’n geval de persoonlijke spullen uit de woning halen die u graag wilt behouden en vervolgens de woningontruiming overlaten aan een professioneel bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat de inboedel wordt weggehaald. Wat nog bruikbaar is wordt aan een kringloopwinkel gegeven en de rest gaat naar de afvalverwerking.

Woningontruiming kan ook met spoed worden geregeld

Soms is er haast om een woning te ontruimen. Dit kan het geval zijn als de huur niet te lang kan doorlopen, omdat er geen financiële middelen zijn. In geval van een kamer in een verpleeghuis wordt deze doorgaans al binnen enkele dagen aan een volgende bewoner toegewezen. Dan moet de woningontruiming dus snel gebeuren. Als u hier zelf geen gelegenheid voor heeft kunt u hiervoor een professioneel bedrijf inschakelen. Bij het verlaten van een huurwoning wordt doorgaans ook verlangd dat de tuin wordt leeg gehaald of in ieder geval gesnoeid. Ook dit besteed u aan een extern bedrijf uit. U vraagt hiervoor uiteraard vooraf een offerte op zodat u weet voor welke kosten u komt te staan.

Wie kan mij helpen bij het ontruimen van een woning?

Wilt u een woning laten ontruimen? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met Woningontruiming Regionaal. Zij verzorgen woningontruimingen in verschillende delen van het land. Hierbij wordt samengewerkt met onder andere de kringloopwinkels, maar ook met instanties zoals het Leger des Heils. U vindt op de website meer informatie over het werkgebied en de verschillende diensten waarvoor u dit bedrijf kunt inschakelen. Een woning ontruimen hoeft op deze manier geen probleem meer te vormen.