describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

SEO Analyse in 2018 | Ralf van Veen

by on november 1st, 2018 at 11:26 am || Posted in: Adverteren

SEO Analyse

Wanneer een SEO traject wordt uitgevoerd voor een website dan wordt er vaak begonnen met het in kaart brengen van alle verbeterpunten die de website kan gebruiken om hoger te ranken in Google. Een goede manier om deze verbeterpunten voor de SEO van een website in kaart te brengen is door een SEO analyse voor de website uit te voeren. Een SEO analyse is een analyse waarbij alle punten van de SEO van een website wordt getoetst en gecontroleerd. Op deze manier kan een SEO specialist met de SEO analyse precies zien wat er onder de motorkap van een website zit.

SEO Analyse onderdelen

De onderdelen van een SEO analyse kunnen per website variëreren. Dit komt doordat iedere website andere behoeftes en benodigdheden hebben. Ook verschilt dit per website door iedere website in een andere branche werkzaam is en een andere grootte hebben. Eerst wordt de technische SEO analyse besproken.

De onderdelen van een SEO analyse zijn meestal de technische kant, de SEO content en daarna het link builden. Met de technische kant van de SEO analyse wordt vooral de achterkant van een website bedoeld. Denk hierbij aan de websitesnelheid van een website, de toegankelijkheid, interne links en website architectuur. Bij een goede SEO optimalisatie staat altijd de gebruikersvriendelijkheid centraal. Hierop moet dan ook streng worden gekeken bij een grondige SEO analyse.

Wanneer de technische SEO is geanalyseerd zal er worden doorgegaan met de SEO content. De SEO analyse voor de content wordt vooral gedaan op de belangrijkste landingspagina’s van een website in de zoekmachines. Op welke pagina’s worden de meeste bezoekers vanuit de zokemachines ontvangen? Meestal zijn dit de pagina’s die 1 klik verwijderd zijn van de homepagina. De content op de pagina’s wordt geanalyseerd en gecontroleerd op een checklist. Belangrijk is dat de tekst wordt geschreven voor de gebruikers van de website, niet alleen voor de zoekmachines.

Hierna wordt het backlinkprofiel van een website gecontroleerd. Het backlinkprofiel van een website is de totaalsom van alle websites die een link op hun website hebben staan richting de website die in de SEO analyse wordt meegenomen. Wanneer dit wordt gecontroleerd wordt er allereerst naar de mate van spam in een backlinkprofiel gekeken. Hoeveel irrelevante links staan er die van websites komen met een lage SEO kwaliteit?

Bent u benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn en op welke manier ik als SEO freelancer uw website zou analyseren. Laat mij een SEO analyse voor u uitvoeren en kom er persoonlijk achter!

Meer info : klik hier
>