Linkzoeker
Bedrijven

Een hovenier uit Arnhem vinden met groene vingers

Ik had een hovenier uit de omgeving van Arnhem nodig die de tuin van mijn oma kon herinrichten. Ze woont nu alleen in huis, maar is nog gezond genoeg om voor zichzelf te zorgen. Haar tuin is echt een grote hobby van haar, maar sommige dingen kan ze niet meer bijhouden of zijn zeer verslechterd. Bijvoorbeeld haar pad naar de bloemen toe en het kleine stukje gras dat ze heeft. Daarom wilde ik graag een hovenier uit Arnhem laten komen om haar tuin een beetje op te knappen.

Aan de slag met de hovenier uit Arnhem

Ik wilde erg graag erbij zijn als de hovenier uit Arnhem aan de slag zou gaan met de tuin van mijn oma. Ik moest eerst mijn oma overhalen om deze hulp te accepteren. Ze vond het eerst een apart idee, maar uiteindelijk is het goed gekomen en heeft ze ja op gezegd. De hovenier uit Arnhem nam eerst met ons contact op om te kijken wat er allemaal gedaan moest worden aan de tuin en waar de hovenier vanaf moest blijven. Mijn oma en de hovenier hadden een goede connectie en hebben van alles met elkaar besproken.

Helemaal blij met het resultaat

Op de dag dat de hovenier aan de slag ging in de tuin, waren mijn oma en ik erbij om haar te assisteren waar het nodig was. En het is natuurlijk mijn oma haar tuin en ze wil weten wat er allemaal wordt gedaan. Daarbij kregen we ook nog eens handige tips van de hovenier om zo de tuin nog mooier en beter te maken dan dat het al was. Na een paar uur hard werken was de vernieuwde tuin af en kon mijn oma weer heerlijk genieten en hobbyen in haar tuin. Ik ben de hovenier zeker dankbaar dat ze heel goed naar de wensen van mijn oma heeft geluisterd.

Contact

Wilt u meer weten over deze hovenier en hoe zij uw tuin kunnen verbeteren of helpen? Bekijk dan eens de website www.hovenier-arnhem.nl voor meer informatie over de diensten van deze hovenier.