Linkzoeker
Image default
Winkelen

Heb je een kledingrek voor je winkel nodig?

Ben je op zoek naar een mooi kledingrek voor in je winkel? Dan kun je zeker iets naar je wens en smaak bij Bleijenberg vinden. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan kledingrekken in alle soorten, maten en kleuren. Het is belangrijk om te weten dat elk soort kledingrek voor verschillende gelegenheden ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een elegant en modern rek in je winkel, maar een stevig en robuuster rek in je magazijn, zodat je er meer kleding tegelijk aan kunt hangen. Elk rek heeft zijn eigen doel, waardoor het belangrijk is om van tevoren vast te stellen met welk doel je het rek aanschaft.

Een geschikt kledingrek uitzoeken

Een kledingrek kan in verschillende maten, kleuren en van verschillende materialen geleverd worden. Bij Bleijenberg kun je terecht voor duurzame en kwalitatief sterke kledingrekken. Een confectierek is niets anders dan een rek waaraan je de kleding kunt showen. Wanneer je veel op beurzen of andere evenementen te vinden bent met je bedrijf, is bijvoorbeeld een opvouwbaar kledingrek erg handig. Doordat je zelf het beste weet wat voor soort kledingrek bij jouw bedrijf past, kun je het beste zelf een keuze maken uit het uitgebreide assortiment. Wanneer je de kleding van je ene filiaal naar het andere filiaal dient over te brengen, is een transportrek een betere optie. Dit kan veel meer gewicht dragen en is vaak van steviger materiaal gemaakt dan een presentatierek waarop je de kleding graag presenteert.

Deze expert bied je al de winkelmaterialen die je nodig hebt

Ben je op zoek naar een geschikt kledingrek of kledinghangers, paspoppen of meer winkelmaterialen? Dan zit je bij Bleijenberg goed, want zij hebben al meer dan twintig jaar ervaring met het inrichten van winkels in de Retail. Bij hen kun je terecht voor prachtige, moderne en speciaal geproduceerde winkelmaterialen. In de showroom in Oud Gastel kun je inspiratie opdoen voor je eigen winkel. Bleijenberg produceert de winkelmaterialen zelf en zorgt ervoor dat je jouw winkel kunt inrichten, zoals je het altijd al voor ogen had. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Wanneer je graag online hun assortiment bekijkt, is dat mogelijk via Bleijenburg-shop.nl, hier kun je direct online bestellen wat je nodig hebt.

https://www.bleijenberg-shop.nl/

Gerelateerde artikelen

Doe je last minute vakantie inkopen bij een online duikshop

Tempur matrassen voor iedere slaapwens

Lachgas bestellen via een groothandel