Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

Waarom een koelcel huren?

Wanneer u voor uw horecagelegenheid wel wat extra koelcapaciteit kunt gebruiken tijdens de drukke feestdagen of in de zomer, dan kunt u gemakkelijk een koelcel huren bij Douven Verhuur. Hier kunt u zowel een voor uw onderneming geschikte koelcel huren, maar ook een grotere koelcontainer huren. Mocht u thuis een feest organiseren en daarvoor een grote hoeveelheid producten gekoeld willen bewaren, dan kunt u eveneens een koelcel huren. Douven Verhuur heeft zowel koelcellen voor op evenementen als voor thuisgebruik te huur. Maar moet u voor uw evenement of feest een koelcel of toch een koelcontainer huren?

Extra capaciteit op de extra drukke dagen

Het is tijdens de drukkere dagen in December of de hitte in de zomer altijd handig om rekening te houden met meer vraag naar gekoelde producten. Wees voorbereid en huur een koelcel bij Douven Verhuur. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u iedereen van dienst zijn. Bij Douven Verhuur zijn er zowel 8 ft als 15 ft koelcellen te huur. De 8 ft koelcellen kunt u huren voor de extra drukke dagen. De grotere koelcel komt goed van pas op evenementen wanneer u een grote hoeveelheid drank tegelijkertijd gekoeld moet houden. Houd dus altijd goed rekening met de grootte van de koelcel.

Toch een koelcontainer huren?

Mocht u verzekerd willen zijn van genoeg ruimte om uw producten gekoeld of zelfs bevroren te houden, dan kunt u beter een vries- en koelcontainer huren. Met de HACCP koelcontainers van Douven Verhuur kunt u er zeker van zijn dat de koelcontainers voldoen aan de hygiëne-eisen. De HACCP koelcontainers bieden veel koelcapaciteit, namelijk ruim 30 m3. Ook kunt u er een REEFER vries- en koelcontainer huren. Deze zijn te huren in twee varianten, zowel 10 ft als 20 ft. Zo heeft u dus altijd genoeg opslagruimte en bent u altijd verzekerd van gekoelde producten.