Linkzoeker
Bedrijven

Halogeen vervangen door LED

Halogeen vervangen door LED

Hangt uw huis of kantoor nog vol met halogeenlampen? Dit is het ideale moment om halogeen te vervangen door LED! Maar waarom zou ik dat eigenlijk doen? En wat heb ik eraan?

Regelgeving

Vanaf juli dit jaar is het voor kantoren al verboden halogeenlampen te gebruiken. De kans is groot dat deze regelgeving uiteindelijk ook voor particulieren gaat gelden. Wees dus niet te laat en vervang alvast uw lampen.

Besparen

Met LED-lampen kunt u flink besparen op uw energierekening. De aanschafkosten zijn vaak wat hoger dan halogeenlampen, maar ze verbruiken een stuk minder energie. Niet alleen voordelig voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Keuze

Bij LED-verlichting heeft u een grote keuze van verschillende soorten lampen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor Osram LED of Noxion. Voor ieder is er wat wils.

Halogeenverlichting vervangen door LED

Nu is het beste moment om uw oude halogeenlampen te vervangen door nieuwe LED-verlichting. Maar waarom nu en wat heeft u eraan?

Waarom nu?

Voor kantoren is het vanaf juli al verboden halogeenverlichting te gebruiken. De kans is groot dat dit verbod uiteindelijk ook voor particulieren gaat gelden. Wacht dus niet te lang en vervang alvast uw lampen.

Voordelig

LED-lampen zijn het voordelige alternatief voor halogeenlampen. Het verbruik is namelijk een stuk lager. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het bespaart u ook een heleboel geld. Waar de aanschafprijs van LED-verlichting iets hoger ligt heeft u dit zo terugverdient met een dalende energierekening.

Wat voor soort

Er zijn allerlei verschillende soorten LED-verlichting. Je hebt bijvoorbeeld Noxion of Osram LED. Er is altijd wel een LED-lamp die bij u en uw interieur past.

Meer info : klik hier