Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Poorten voor de oprit, in allerlei soorten en maten

Poorten voor de oprit zijn er in uiteenlopende soorten en maten. Voor wie behoefte heeft aan meer veiligheid en het terrein op een duidelijk manier wil afbakenen, is een hek met daarbij een goede poort erg belangrijk. Maar het is ook fijn als deze poort esthetisch aansluit bij uw tuin en woning, bij het straatbeeld, en bij uw persoonlijke smaak. De experts van Poortland helpen u graag om een poort te ontwerpen en te plaatsen die precies bij uw wensen aansluit.

Stevige poorten voor de oprit

Een mooie poort voor uw tuin of oprit wordt gemaakt in nauw overleg met u. Voor welke materialen kiest u, en wat voor functionaliteit wilt u dat de poort heeft? Dat zijn de twee kernvragen waarover u goed na moet denken.

Materialen voor mooie tuinpoorten

Een poort is natuurlijk allereerst een constructie die wordt geplaatst om uw tuin en woning te beveiligen. Stevigheid is dan ook eis nummer één. Maar daarnaast is de uitstraling en stijl van de poort van groot belang. Het is namelijk een belangrijk esthetisch element van uw woning. Kiest u voor aluminium of staal, of juist voor massief hout? Of een combinatie van meerdere materialen? Het is allemaal mogelijk als u uw poorten voor de oprit op maat laat ontwerpen en maken in het atelier van Poortland.

Tuinpoorten met handige functionaliteit

Wie een tuinpoort voor de oprit laat plaatsen, heeft geen zin om die om de haverklap te moeten openen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want door middel van slimme systemen kunnen de poorten op afstand geopend en gesloten worden. Met zenders kan zelfs uw eigen auto herkend worden. En wilt u kunnen zien wie er aanbelt? Door middel van videocamera’s en parlofonie kunt u communiceren met uw bezoekers. Dat geeft een veilig gevoel en is bovendien erg handig.