describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Een John Deere zitmaaier is de machine die niet mag missen in uw collectie

Als u op zoek bent naar een nieuwe zitmaaier, moet u zeker eens denken aan een John Deere zitmaaier. Zitmaaiers van John Deere voldoen uiteraard aan dezelfde hoge standaarden als al hun andere producten. Daardoor kunt u rekenen op het echte vakmanschap van dit Amerikaanse bedrijf. Van de aankoop van een machine van John Deere krijgt u zeker geen spijt. Op het gebied van zitmaaiers heeft u een ruime keuze in het assortiment van John Deere. Kleinere en lichtere machines voor een kleinere prijs of wilt u juist een zwaardere machine? Er zijn veel verschillende opties, dus u kunt precies die zitmaaier uitzoeken die past bij uw budget en natuurlijk bij uw wensen.

De John Deere X 116 R uitgelicht

Een John Deere zitmaaier die zeker het uitlichten waard is, is het model X 116 R. Deze zitmaaier heeft een grote opvangbak van 300 liter, waardoor u niet telkens opnieuw hoeft te legen. In combinatie met het maaidek van 92 cm is het een fijne zitmaaier waar u veel kanten mee op kunt. Door het gebruikersvriendelijke dashboard is deze zitmaaier erg fijn om mee te werken. Optioneel zijn een mulchkit, een spreidkap en een frontbumper, waardoor u de zitmaaier naar wens kunt uitbreiden.

Benieuwd naar deze of een andere zitmaaier van John Deere?

Bij De Kock Machines hebben ze een ruim assortiment met zitmaaiers van John Deere en andere merken. U kunt hier diverse zitmaaiers uitproberen en bekijken welke aan uw wensen voldoet. Nieuwsgierig geworden? Van maandag tot en met zaterdag staan ze bij dit gastvrije familiebedrijf voor u klaar. Tussen 0.900 en 18.00, of ‘s avonds op afspraak, kunt u zich laten informeren over de verschillende zitmaaiers en uiteraard een proefrit maken. Naast zitmaaiers kunt u hier terecht voor tal van andere producten zoals terreinwagens, land- en tuinbouw tractoren, maar ook voor trampolines kunt u bij dit veelzijdige bedrijf terecht.

https://dekockmachines.nl/

Archief

>