Linkzoeker
Image default
Bedrijven

Veel in de natuur? Draag teekwerende kleding!

Wanneer je veel tijd in de bossen spendeert is er niks is zo vervelend als thuis komen met een teek! Deze vervelende kleine beestjes zijn dol op ons bloed en willen zich daarom ook maar al te graag aan ons vast bijten voor een bloedmaaltijd. Maar het meest vervelende aan deze beestjes is dat ze verschillende ziektes met zich mee kunnen dragen. Erg begrijpelijk dus als je maatregelen neemt om een tekenbeet te voorkomen.

Hoe werkt anti teek kleding?

Tegenwoordig bestaan er diverse anti teek kleding zoals anti teek sokken en een anti teken broek. Maar hoe werkt deze kleding precies? De werking van deze teekwerende kleding berust op het ZECK-PROTEC. ZECK-PROTEC is een professioneel impregneermiddel dat bestaat uit permethrine. Permethrine is een actieve stof dat uitstekend werkt tegen teken. Doordat de kleding is geïmpregneerd met dit tekenprotectiemiddel kun je weer met een gerust hart door de bossen lopen zonder je zorgen te hoeven maken over teken.

Teekwerende kleding met ZECK-PROTEC

De actieve stof permethrine wordt gebonden in een copolymeer. Door deze combinatie is er een perfect evenwicht verzekert tussen duurzaamheid (het wassen van de kleding) en de bio activiteit. Teekwerende kleding wordt tijdens de productie al geïmpregneerd met ZECK-PROTEC. Dit zorgt ervoor dat de kleding zijn gehele levensduur geen nabehandeling nodig heeft.

ZECK-PROTEC

ZECK-PROTEC is gecertificeerd en is volledig veilig. Het is vriendelijk voor de huid, geurloos, wasmachine en UV bestendigd. Dit impregneermiddel blijft uiterst lang actief op de teekwerende kleding. Zelfs na 100 wasbeurten werkt ZECK-PROTEC nog optimaal!

Waarom teekwerende kleding met ZECK-PROTEC gebruiken?

Kleding dat geïmpregneerd is zoals anti teek sokken zijn voorzien van een ZECK-PROTEC logo. Dit logo garandeert de volgende eigenschappen:

  • Een permanente beschermingslaag op je kleding
  • Preventief voor teken
  • Ongevaarlijk voor de mens
  • Blijvend actief ook na wasbeurten
  • Beschermt bij alle weersomstandigheden

Genoeg redenen dus om anti teek sokken, een anti teek broek en een anti teek jas te kopen!