Linkzoeker
Dienstverlening

Een hardcover boek drukken van uw memoires, het is zeker mogelijk

Heeft u de afgelopen jaren hard gewerkt om al uw herinneringen op papier te zetten van uw rijke leven? Misschien is het wel een verhaal dat het waard is om uit te geven! Een hardcover boek drukken van uw levensverhaal is minder onwaarschijnlijk dan u misschien denkt. Het is zeker niet zo dat u dit alleen kunt laten doen als u gelijk 1.000 exemplaren van het boek wilt laten maken. Het hoeft echt geen bestseller te worden die in de boeken top 100 terechtkomt. U kunt uw boek ook laten drukken om het aan familie of vrienden cadeau te kunnen geven.

U heeft geen uitgeverij nodig

Mensen met een rijk leven kunnen daar soms zeer boeiend over vertellen. Een deel daarvan is zelfs in staat om het ook nog eens zeer aantrekkelijk op papier te zetten. Als u beide gaven bezit, is een boek met uw memoires uitbrengen helemaal geen gek idee. Is schrijven niet echt uw ding? Dan kunt u altijd nog op zoek gaan naar een ‘ghostwriter’ die namens u het verhaal op papier zet. Als uw levensverhaal eenmaal op papier staat, kunt u overwegen om het in boekvorm uit te brengen. Vroeger had u daarvoor een uitgever nodig. Die ging alleen met u in zee als hij er brood in zag uw boek te verkopen. Nu hoeft dat niet meer. U kunt uw boek gewoon in eigen beheer uitgeven.

U kunt uw boek tegen een scherp tarief laten drukken

Als u een hardcover boek laat drukken, kunt u kiezen voor verschillende formaten, papiersoorten en oplages. Of u nu 10, 25 of 250 stuks wilt laten drukken, alles is mogelijk als u in zee gaat met De Beste Boekdrukkers. Dit bedrijf kan uw boek binnen een redelijke termijn drukken, in tegenstelling tot grote drukkerijen waar u in de wachtrij belandt en het wel even kan duren voordat u aan de beurt bent. Bovendien betaalt u dan ook nog eens de hoofdprijs voor uw boek. Wilt u uw boek voor een redelijk tarief laten drukken? Neem dan zeker eens contact op met De Beste Boekdrukkers. Behalve een hardcover boek laten drukken kunt u hier trouwens ook terecht voor het produceren van softcover boeken.

https://www.debesteboekdrukkers.nl