Linkzoeker
Image default
Dienstverlening

Met welke energieleverancier kan jij kosten besparen?

Net als bij velen, loopt jouw energierekening vast ook elk jaar op. Echter, leven zonder energie is geen optie. Je hebt die elektriciteit namelijk nodig voor tal van machines, van je wasmachine tot je mobiele telefoon. Gelukkig is er een betere oplossing dan elektriciteit helemaal afzweren om jouw energiekosten te doen dalen: zoeken welke energieleverancier goedkoper is dan je huidige leverancier. Nu denk je vast: wat een grote klus! Er zijn zoveel energieleveranciers in Nederland. Ze allemaal vergelijken vraagt uren kostbare tijd. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Op de website van Welke Energieleverancier vergelijk je met enkele muisklikken de grootste energieleveranciers van ons land.

Hoe werkt het?

Uitzoeken welke energieleverancier het beste en voordeligste is voor jou, is simpel. Op de website zie je in een oogopslag welke leverancier het goedkoopste is bij 1 jaar vast met stroom en gas. Wil jij echter genuanceerder kiezen? Omdat je geen contract van een jaar wenst? Of omdat je weet dat jij minder stroom verbruikt dan het gemiddelde Nederlandse gezin? Geen probleem! Je kunt eenvoudig de verschillende leveranciers vergelijken volgens jouw persoonlijke situatie. Vul je postcode en huisnummer in, geef aan wat de grootte is van je gezin en geef je gebruik op. De simulator toont je vervolgens welke energieleverancier het voordeligste is voor jou!

Vind de perfecte match

De website helpt je ook bij het kiezen voor een duurzame energieleverancier. Zo heeft de website een handig overzicht van de top 5 energieleveranciers op gebied van groene energie. Deze leveranciers leveren 100% groene energie. Toch verschillen ze nog onderling. Zo haalt de een leverancier meer stroom uit windenergie en de andere uit zonne-energie. Ook op gebied van duurzaamheid, bepaald volgens een grootschalig rapport van Greenpeace, verschillen ze. Het overzicht somt al deze factoren op en neem ze mee in de vergelijker. Zo zie je meteen welke energieleverancier het beste voldoet aan jouw voorwaarden, op gebeid van prijs en duurzaamheid. Uit een groot aanbod, vind je zo de perfecte leverancier van stroom waarmee jouw energiekosten zullen dalen.

Gerelateerde artikelen

Ontdek de voordelen van een HP Pavilion laptop kopen

De beste Brother en Epson inktpatronen koopt u bij deze specialist

Een toffe bedrijfsfilm of animatie laten maken, doe je bij deze specialist