Linkzoeker
Dienstverlening

Twee linkerhanden op het gebied van installeren?

Maar nog wel veel werk te doen in huis? Dan ben u bij het beste installatiebedrijf Hengelo aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van elektriciteits en wateraansluitingen. Ons team van specialisten hebben stuk voor stuk veel ervaring in deze branche, en zijn door ons opgeleid. We installeren volledige badkamers, vloeren en badkamers. Daarnaast  maken we ook lichtplannen voor bioscopen. En plegen we onderhoud voor daken en vloeren, en garanderen we de beste service en advies.

Welke specifieke diensten bieden we aan?

Wij van installatiebedrijf Hengelo leggen complete badkamers aan, en doe ook allerlei reparatie in de badkamer. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming voor de woonkamer en badkamer. We leggen complete keukens aan en voorzien huizen van ventilatie. Moeten er een aantal stopcontacten worden verlegd, of moet er een paar bijkomen? Ook die service bieden we aan bij ons onderneming. Ook leggen we vloeren, en kun je ons altijd bellen voor onderhoud. Want we installeren niet alleen nieuwe dingen, maar repareren ze ook. En bel gerust als er iets kapot is dan komen we tussen onze klussen door graag langs. 

Werken bij installatiebedrijf Hengelo 

Wil jou nou bij ons team van specialisten horen, dat kan we staan altijd open voor sollicitaties en nemen nog maandelijks nieuwe mensen aan. Je moet dan wel over de juiste diploma’s en ervaring beschikken. Verder staan wij altijd open voor mensen die willen stage lopen bij ons bedrijf, vanuit je opleiding van school. Wij zijn een erkend stagebedrijf en kunnen je heel veel leren. Je gaat bij ons niet kijken maar ook echt klussen doen. Er zijn al veel mensen je voor geweest, die zijn hier begonnen als stagiair en zijn nu bij ons in dienst. Dus wie weet hou jij er ook wel een baantje aan over, als je over de juiste werkhouding beschikt. En we kunnen zien dat je telkens weer verbeterd.