Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

Waarom AOV online afsluiten?

Natuurlijk kent het advies van een tussenpersoon bij een AOV voordelen, maar u kunt als ZZP’er ook zelf uw AOV online afsluiten. Deze manier kent eveneens vele voordelen. Bij VEZA Verzekeringen kunt u zowel met behulp van een tussenpersoon, als zelf uw AOV online afsluiten. Hoe dan ook is het voor iedere ZZP’er en zelfstandig ondernemer verstandig om een AOV af te sluiten. Bij langdurige ziekte hebben ZZP’ers geen werkgever om op terug te kunnen vallen. Met een AOV bent u verzekerd van een inkomen, mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt worden verklaard. Maar waarom zou u kiezen om uw AOV online af te sluiten in plaats van met een tussenpersoon?

 

Direct op de hoogte van de kosten

Als ZZP’er kunt u zelf uw AOV online afsluiten bij VEZA Verzekeringen. Op deze manier bent u altijd direct op de hoogte van de terugkerende kosten van uw AOV. Doordat u geen gebruik maakt van het advies van een tussenpersoon, bespaart u op de eenmalige advies- en bemiddelingskosten. Dit kan oplopen tot een flinke besparing, iets wat zeer mooi meegenomen is voor zelfstandig ondernemers. Wees echter wel altijd goed op de hoogte van uw eigen zaken, zodat u de AOV kunt afsluiten die perfect bij u en uw onderneming past.

 

Invloed op de hoogte van de premie

Wanneer u zelf uw AOV online afsluit, heeft u invloed op de hoogte van de premie. Door goed op de hoogte te zijn van het gewenste inkomen tijdens de periode van arbeidsongeschiktheid, kunt u de premie voor de verzekering zo laag mogelijk houden. Verzeker dus nooit onnodige bedragen. Ook is het van belang uw beroep in gedachten te hebben; beoefent u een beroep waarbij u zwaar lichamelijk werk verricht? Dan ligt de eindleeftijd waarschijnlijk lager dan wanneer u een minder zwaar beroep heeft. Ook kunt u de wachttijd langer maken. Dit is de tijd waarin u al wel arbeidsongeschikt bent, maar nog zelf kunt rondkomen van uw gespaarde geld.

https://www.vezaverzekeringen.nl/