Linkzoeker
Eten en drinken

VERFIJN UW BEDRIJFSFEESTEN MET DEZE CATERING IDEEËN

Het is weer die tijd van het jaar wanneer het tijd is om te relaxen en te ontspannen met je werkmaatjes. De feestdagen zijn zo ongeveer hier, wat betekent dat het tijd is om uw feest op kantoor te plannen.

Elk jaar belonen bedrijven, groot en klein, hun werknemers voor een jaar hard werken door een verzorgd kantoorfeest te organiseren. Het traditionele samenzijn wordt gehouden in een restaurant of evenementenhal en omvat de typische verzorgde selecties voor eten en drinken.

Als uw bedrijf nu al enkele jaren dezelfde oude partij host, is het niet tijd om het op te frissen?

Eten is vaak de hoofdshow van elk evenement, vooral een verzorgd kantoorvakantiefeest. Door hier en daar unieke etenswaren en een paar verrassingen te bieden tijdens de traditionele maaltijd in buffetstijl, laat u een blijvende indruk achter in de hoofden van uw hardwerkende werknemers.

 

Idee voor de catering; Hapjes met wijn proeverij!

De meeste bedrijfsfeestjes serveren hapjes en bier- en wijnselecties. Maar dit deel van het feest houdt zich meestal aan het traditionele – ofwel langs hors d’oeuvres of opgesteld op een tafel, met drankjes verkrijgbaar in een bar in de bar.

Als je je selectie hapjes wilt verheffen tot een echt uniek cocktailuurtje, probeer dan een combinatiemenu aan te bieden waar kleine hapjes worden gecombineerd met een kleine wijnproeverij. Uw werknemers zullen het gevoel hebben dat ze zich in een wijngaard bevinden in plaats van op een kantoorfeest.

Het grote deel van deze combinatie is dat je informeel eten kunt combineren met goede wijn om de geest licht te houden. Enkele voorbeelden zijn het paren van kleine kopjes rozemarijn-knoflookfrites of knapperige zelfgemaakte aardappelchips en een dipsaus met mousserende wijn. Courgettefrietjes met Parmezaanse kaas gaan goed samen met Pinot Grigio. Caesarsalade in knapperige kopjes met Parmezaanse kaas werkt goed met Chardonnay. Zelfs pizzapartjes smaken beter met een bemonstering van een Italiaans rood. Wilt u een sommelier bij uw catering in Haarlem? Bestel bij Happie Delivery.

Voor bierliefhebbers kunt u een krabvoorgerecht met een porter, een barbecueselectie met een stevig of bruin bier en zelfs buffelvleugels met een witbier of licht pils aanbieden.

 

Kies voor Tapas in plaats van de standard catering

Wanneer u een feest voor kantoor verzorgt, gaat het erom dat collega’s samenkomen in een informele omgeving om elkaar te ontmoeten. Het is een geweldige manier voor werknemers die niet vaak met elkaar omgaan om elkaar persoonlijk te leren kennen. Het cocktailuurtje is vaak een geweldige gelegenheid voor mensen om dit te doen, maar dan kan het tot een halt komen wanneer het hoofdgerecht wordt geserveerd. Unieke catering in Amsterdam bestel je bij Happie!

Om de vermenging dit jaar in stand te houden, kun je de sit-down maaltijdportie overslaan en in plaats daarvan kiezen voor een volledig tapasmenu. Als je dit doet, zou je vasthouden aan het thema van kleine borden uit het voorgerechtgedeelte van de maaltijd, en ook je werknemers de kans geven om gedurende de nacht een verscheidenheid aan gerechten te proeven.

Een ander pluspunt van een volledig tapasmenu is dat het mensen in staat stelt de hele nacht in hun eigen tempo te eten en het licht te houden. Het is precies het tegenovergestelde gevoel dat de meeste mensen krijgen na een grote feestmaaltijd.

Het tapasmenu van uw bedrijfsfeest kan desgewenst bij een traditioneel Spaans thema blijven. Menu-items kunnen knoflookgarnalen in een pittige maar lichte bouillon zijn, patatas bravas (gefrituurde fingerling aardappelen) met een dipsaus, empanadas van rundvlees, Spaanse krabkoekjes en flank steak met geitenkaas op toastjes.

Als u niet wilt vasthouden aan een Spaans thema, is het gemakkelijk om uw cateringbedrijf een tapasmenu te laten bereiden van meer traditionele Amerikaanse comfortvoedingsmiddelen zoals gehaktballetjes, spiesjes van filet mignon, gehaktbrood en kalkoen. Meer lekker ideeen nodig voor uw catering in Zaandam. Bekijk hier de website van Happie Delivery.

 

Kies een thema voor uw dessert-catering

Een geweldige manier om de avond zoeter te maken, is om uw werknemers een dessert- en koffiebar te bezorgen die de vakantiegeest echt omarmt. Klik hier voor de lekkerste dessert catering in Alkmaar!

Van pepermunt whoopie-taarten tot chocoladeschors tot traditionele suikerkoekjes gesneden in vormen zoals sneeuwmannen, sterren en bellen, het is tijd voor feest!

Maar stop het vakantiethema niet alleen bij het dessertvoedsel. Ga nog een stapje verder door een full-service koffiebar op te zetten, waar barista’s uw medewerkers niet alleen koffie kunnen serveren, maar ook espresso’s, cappuccino’s en op vakantie geïnspireerde eierpunch latte.