Linkzoeker
Groothandel

Kies voor zelfklevende etiketten van een gerenommeerde producent

Laat uw merk maken door het drukken van op maat gemaakte zelfklevende etiketten! Bij Belona gebruikt men haar eigen DTP en moderne drukpersen om een label te maken. Deze geeft gegarandeerd de juiste uitstraling aan uw product. Met een breed assortiment materialen zoals PE (PolyEthyleen), PP (PolyPropyleen), en belijmingen maken zij de perfecte zelfklevende etiketten voor uw product. Het etiket of het label van een product is tegenwoordig van bijna even groot belang als het daadwerkelijke product zelf; kleren maken de man, maar labels maken het product! Het etiket of label op uw product bepaalt grotendeels de uitstraling van uw merk. Dit zal grotendeels bepalen tot in welke mate mensen uw product aanschaffen of niet. De experts van Belona helpen u aan het perfecte etiket of label, zodat uw product de uitstraling krijgt die het nodig heeft.

Voor de beste etiketten gaat u in zee met deze ervaren producent

Als specialist met ruim 30 jaar ervaring in de productie van zelfklevende etiketten noemt Belona zich met recht specialist in labelproductie. Belona is altijd op zoek naar mogelijkheden en materialen om haar service te verbeteren en haar productie te versnellen. Gedurende het bestaan van Belona hebben zij een breed assortiment aan labels ontwikkeld en geperfectioneerd. Zij leveren onder andere de volgende labels:

  • Multilayer etiketten
  • Bedrukte en onbedrukte zelfklevende etiketten op rol
  • Wijnglaslabels
  • Zigzag- en pinfeedetiketten
  • A4 etiketten

Maak gebruik van de kennis van deze experts

Naast hun selectie van standaard etiketten maakt Belona als ervaren producent ook etiketten op maat voor uw bedrijf. Zij bieden u graag een persoonlijk advies om u te voorzien van het beste label of etiket voor uw product. Neemt u contact met hen op, dan denken hun experts met u mee en adviseren zij u op alle gebieden gerelateerd aan productlabels en drukwerk. Belona: voor al uw labels, prints en verpakkingsbedrukking!

https://www.belona.nl/