Linkzoeker
Banen en opleidingen

Persoonlijk groeien op de werkvloer; kies een cursus persoonlijke ontwikkeling

Heb je het gevoel dat je jouw talenten niet volledig benut en daardoor niet de doelen behaalt die je jezelf stelt, denk dan eens aan een cursus persoonlijke ontwikkeling. Je kunt via How Company een cursus persoonlijke ontwikkeling volgen die erop gericht is jou je potentieel volledig te laten benutten. Tijdens de cursus doe je veel inzichten op en ontvang je – eveneens belangrijk – de tools om het geleerde toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zo blijf je ook na afloop van de cursus heel concreet werken aan jouw persoonlijke groei, waar je zowel zakelijk als privé baat bij zult hebben.

Wat komt er in een cursus persoonlijke ontwikkeling aan bod?

How Company biedt je de mogelijkheid te kiezen uit diverse programma’s die inzetten op jouw persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van het specifieke programma dat je kiest kun je bijvoorbeeld leren oplossingsgerichter te communiceren en beter te presteren. Samenwerken kan een focus zijn maar ook leiderschap. In alle gevallen wordt er gewerkt aan je persoonlijke effectiviteit en communicatie, zodat jij makkelijker gestelde resultaten behaalt en bijvoorbeeld minder druk of stress ervaart. Ben je benieuwd naar de precieze inhoud van de programma’s? Bezoek dan eens de website van How Company. Zie je een programma dat helemaal aansluit bij jouw ontwikkelingsbehoefte? Dan is het mogelijk je via deze website gelijk aan te melden.

Ook voor persoonlijke coaching zit je hier goed

Wanneer kun je baat hebben bij persoonlijke coaching? Persoonlijke coaching kan je helpen bijvoorbeeld wanneer je het gevoel hebt een teveel aan energie op te branden aan werkzaamheden terwijl je dit in de resultaten niet terug ziet. Via persoonlijke coaching leer je naar jezelf te kijken en werk je samen met een trainer om een focus te verkrijgen die jou zal helpen je beoogde doelenstellingen te behalen. Daarbij is er veel aandacht voor je drijfveren maar ook oog voor wat jou kan belemmeren.