Linkzoeker
Banen en opleidingen

prima rijschool in Enschede en omstreken

Rijden bij de professionele rijschool in Enschede is meer dan alleen rijden in een auto. En gaat ook om de beleving en het hebben van een leuke tijd. ZO vinden wij het belangrijk dat jij plezier hebt en goede voortgangen boekt, en elke les weer beter word in het rijden. En weer een stapje dichterbij ben bij het halen van dat ene doel, het halen van je rijbewijs. Voordat het zover is moet er natuurlijk wel wat gebeuren, en dat willen wij je graag bij helpen. Een goede bestuurder moet meer kunnen dan alleen rijden, en moet ook de situatie buiten de auto goed herkennen en ook daar kunnen wij je bij helpen in Enschede. Dus wacht niet langer maar begin je rij avontuur bij onze rijschool in Enschede.

Lessen bij de rijschool in Enschede

Enschede is een mooi stad in twente omdat het een grote stad is, is er vaak veel

verkeer. Hier moet wel goed rekening mee worden gehouden en daar zullen we je zo goed proberen te leren. We leren je allerlei trucjes en zorgen dat jij de stad als je broekzak kent. Daarbij is een stukje veiligheid ook erg belangrijk helemaal omdat je veel voetgangers hebt in de drukke steden waaronder Enschede maar dat gaan we je allemaal leren. Onze rijschool in Enschede is gevestigd in het centrum van Enschede, dit zodat we een goed centraal punt. Zodat we makkelijk te bereiken zijn, en iedereen zo goed mogelijk van rijlessen kunnen voorzien. 

Werkwijze en pakketten

Als jij bij ons besluit te gaan lessen gaan we eerst een proefles afnemen waarbij we kijken wat het beste pakket voor jou is. De tarieven van deze pakketten zijn terug te vinden op de website. En kun je bij vragen altijd contact opnemen met ons via de mail of telefonisch.