Linkzoeker
Gezondheid

10 tips tegen donkere kringen

10 tips tegen donkere kringen

 

heel veel vrouwen hebben last van donkere kringen rond en onder de ogen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit behoorlijk te verminderen. Onderstaand zullen wij jou hier helemaal over bijspijkeren.

Wanneer je gebruik maakt van de onderstaande tips zul je binnnen een week al duidelijk resultaten boeken. Veel succes en wees vrij om jou mening en resultaten even te delen met de rest van de lezeressen.

 

1: Misschien heel logisch, maar je hebt minimaal 7 tot 8 uur slaap per nacht nodig. Probeer daarom al ruim voor je na bed gaat tot rust te komen, zodat je veel eenvoudiger in kunt dutten.

2: Dit is echt een hele handige tip. Nadat je voortaan thee hebt gedronken leg je ze in de koelkast. Vervolgens leg je ze aan het begin van de dag 10 minuten op je gesloten ogen.

3: Je moet elke dag minimaal 2 liter water drinken. Zodra je langdurig te weinig vocht tot je neemt droogt de huid rond en onder je ogen al snel uit.

4: de huid rond je ogen is heel dun en teer. Daarom is het belangrijk om zowel je ogen als de huid erom heen goed te beschermen tegen de zon. Een SPF crème smeren is absoluut geen schande het wordt zelfs geadviseerd.

5: Zorg ervoor dat je neus niet verstopt raakt, hierdoor wordt er namelijk extra vocht opgeslagen waardoor er wallen ontstaan.

6: Gebruik een crème met vitamine c complex en antioxidanten. Deze gaan huidveroudering rond de ogen tegen.

7: Uit recent onderzoek is gebleken dat wanneer je op je rug slaapt dat de huid rond je ogen minder snel tot de ontwikkeling van wallen over gaat.

8: Stoppen met roken, blijkt toch wel 1 van de grootste verbeteringen aan het leven. Het zorgt ervoor dat de huid rond je ogen niet verder dicht slipt, tevens heeft het 1001 andere gezondheids-voordelen.

9: Leg zo nu dan dan een vochtig washandje op je ogen voordat je gaat slapen. De huid rond je ogen knapt hier direct helemaal van op.

10: Door het regelmatige gebruik van komkommer of aardappelschijfjes op de ogen te leggen worden de donkere kringen onder en rond je ogen langzaam lichter. Hierdoor krijg je een gezondere uitstraling.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met een crème die gemaakt is om donkere kringen onder en rond de ogen te verlichten te smeren. Neem bijvoorbeeld Skinlight crème. Je brengt dit product 2 maal daags aan waarna je na ongeveer 3-5 weken al hele mooie resultaten zult boeken.

 

 

 

Meer info : klik hier