Linkzoeker

Links zijn zo gevonden

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Verpak uw product in een PET fles en lever een bijdrage aan een schoner milieu

by on september 23rd, 2019 at 9:31 am || Posted in: Groothandel
Link-zoeker

Als u als producent ervoor kiest om uw product te verpakken in een PET fles is dit niet altijd slecht voor het milieu. PET flessen worden gemaakt van gerecycled materiaal en vormen dus minder belasting voor het milieu. Voorwaarde is natuurlijk wel dat gebruikte flessen worden ingeleverd voor hergebruik. Flessen voor frisdranken worden sowieso hergebruikt, pas na een aantal malen worden ze uit de roulatie genomen. Het materiaal wordt vervolgens gebruikt om nieuwe producten van PET van te produceren. Als consumenten en bedrijven verstandig omgaan met PET flessen kan de milieuschade voor een groot deel worden beperkt.

Iedereen moet een bijdrage leveren voor een beter milieu

Door de PET fles te gebruiken in plaats van wegwerp plastic dat niet kan worden hergebruikt, zorgen we er met zijn allen voor dat er minder afval in het milieu terechtkomt. Daarom zijn PET flessen zo enorm populair geworden in de afgelopen jaren. Vrijwel alle frisdrank wordt in een PET fles verkocht. Maar ook verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen worden doorgaans verkocht in dit soort flessen. Het hergebruik zorgt ervoor dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. Dit heeft een positieve invloed op bijvoorbeeld de winning van deze grondstoffen, die nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn.

Wilt u uw producten ook in hergebruikte flessen aanbieden?

Als u uw product ook in een PET fles wilt aanbieden, dan is het zaak om een betrouwbare producent te vinden. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen met PET Power, een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in het Brabantse Etten-Leur. Dit bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een multinational met klanten over de hele wereld. Overal worden de PET flessen van dit bedrijf gebruikt. U kunt een PET fles altijd volledig naar wens laten maken, zowel qua vorm als qua kleur. De uitstraling van uw product heeft u daarmee volledig in eigen hand.

Archieven

>