Linkzoeker
Mode en Kleding

Hier vindt u het trouwkostuum voor de dag van uw leven

Bent u op zoek naar een prachtig trouwkostuum, waarin u uw aanstaande het ja-woord gaat geven? Dan is Black Tie in Den Bosch de plek waar u moet zijn! Deze uitgebreide winkel met gelegenheidskleding bestaat al sinds 1949 en heeft sindsdien al vele heren aan het trouwkostuum van hun dromen geholpen. Omdat deze winkel beschikt over een eigen atelier, zijn ze in staat om de kleding op maat te maken. In het atelier werken ervaren coupeuses die de kneepjes van het vak goed kennen. Zij zorgen ervoor dat de pasvorm van uw trouwkostuum een mooi silhouet geeft, maar ook dat het draagcomfort ideaal is. Wanneer u een trouwpak gaat kopen, wilt u namelijk ook wel dat deze lekker zit. U zult er immers een hele dag in rondlopen op uw bruiloft.

Dit is hét adres voor smokings, jacquets en rokkostuums

Wat voor trouwpak u ook wilt kopen, bij Black Tie hebben ze gegarandeerd wat u zoekt. In het ruime aanbod aan trouwkostuums, smokings, jacquets en rokkostuums zit hoe dan ook iets dat aansluit op uw wensen en stijl. U kunt hier overigens ook uitstekend terecht wanneer u een outfit zoekt voor een receptie, gala of promotie. En wilt u niet te veel geld kwijt zijn? Ook dan heeft deze winkel oplossingen voor u. U kunt namelijk ook heel eenvoudig kledingstukken huren, zodat u ze na gebruik weer terug kunt brengen.

Maak een afspraak en ontdek het assortiment

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod van Black Tie, dé gelegenheidskledingwinkel van Midden- en Zuid-Nederland? Maak dan een afspraak in de winkel in Den Bosch. Wanneer u een trouwpak wilt kopen, is dit in ieder geval een uitstekende plek om naartoe te gaan. De winkelmedewerkers helpen u graag met het vinden van de het juiste trouwkostuum, zodat u op uw bruiloft kunt stralen!