Linkzoeker
Telefonie

VoIP technologie met veilig beeldbellen

In de toekomst wordt veilig beeldbellen belangrijk voor de ontwikkeling van VoIP technologie

Sinds de afgelopen jaren heeft VoIP bewezen dat het een efficiente technologie is dat bestaande netwerken verlichten en versimpelen. Daarnaast biedt het een verbeterde versie van telecom. VoIP wordt vooral herkend aan haar betrouwbaarheid, veiligheid en betaalbare oplossing. Dit komt doordat VoIP een unieke flexibiliteit biedt aan bedrijven. Daarnaast zijn VoIP ontwikkelaars constant bezig met het verbeteren van de techniek en dat zal vooral in 2019 & 2020 een belangrijke ontwikkeling zijn in de telecom wereld, met nadruk op het veilig kunnen bellen via beveiligde datalijnen.

   

Welke VoIP techniek ontwikkelingen kunnen we verwachten in 2019/2020

Hieronder hebben we een aantal technische ontwikkelingen die te verwachte zijn:

  1. Met meer 5G mobiele netwerken die online zullen staan in 2018, wordt de kwaiteit van VoIP alleen maar beter. 5G biedt draardloze snelheden aan dat tot wel 10 keer sneller is dan 4G. Snellere upload en download snelheden zorgen voor een stabiele, hoge kwaliteit video streaming met een 5G Powershell verbinding. Als resultaat, zal het nieuwe mobiele netwerk zorgen voor meer gebruikers die mobiel zullen gaan werken.
  2. AI technologie heeft een grote impact voor VoIP technologie systemen: Voice assistenten zullen alsmaar slimmer worden.
  3. Verbeterde ondersteuning: Teams zullen meer taken kunnen voldoen en dat kan ook efficienter door de verbeterde inhoud verdeel capaciteiten. Individuen kunnen mobiel werken en ervaren nog alsof ze lokaal werken. Ze kunnen online afspraken organiseren van iedere gewenste locatie met de gewenste kwaliteit en helderheid.
  4. Continuïteit: Dit zorgt ervoor dat medewerkers met hun taken starten via hun computer en weer hervatten waar ze waren gebleven met hun smartphones. Op weg om de productiviteit te verbeteren van de moderne medewerker.
  5. Integraties: Het aanbieden van een betere klantervaring terwijl je telelefoongesproken ontvangt en uitvoert. Met enkele klik telefoneren, popup vensters van inkomende gesprekken en het automatisch loggen van gespreken zorgt ervoor dat je jouw telefoonverkeer makkelijk kunt managen in je eigen CRM.

De VoIP markt is naar verwachting 200 milhard waard in 2020… En het zal alsmaar doorgroeien op wereldniveau.

 

De toekomst van beeldbellen in de zorg

De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van telefonie gaan razendsnel. Dankzij de nieuwste draadloze data technieken en hardware is het nu ook mogelijk om waar dan ook veilig beeldbellen aan te bieden. De nieuwste ontwikkeling bij Vcare is tweezijdig beeldbellen dankzij de video connect applicatie. De zorgverlener kan voor op een zeer eenvoudige manier cliënten te woord staan en zorg bieden op afstand dankzij het gebruik van een mobiele telefoon of tablet. Door simpelweg een sms te sturen met een link, kan iedere cliënt direct in contact staan met zijn of haar huisarts, zorgbegeleider of andere zorgverlener.

Doordat Vcare gebruik maakt van speciale beveiligde datalijnen wordt de privacy gewaarborgd. Omdat onze data niet over de traditionele internetlijnen gaan, maar een separate datalijn, worden alle gegevens goed beschermd tegen hack of ongewenste toegang. Dankzij deze superveilige manier van AVG bellen bezit Vcare zowel de ISO27001 en NEN7510 certificaten. Deze zijn vereist voor privacygevoelige sectoren zoals de zorg.

Ook is bepaald dat videobellen met je eigen zorgverlener vergoed kan worden onder de noemer van e-consult in de zorg. Meer hierover weten? Stuur een mail naar info@vcareconnect.nl of bel ons op  088 – 4 800 900 voor een kennismaking met één van onze adviseurs.

Bekijk hoe video connect werkt via onderstaande video:

https://www.vcareconnect.nl/