Linkzoeker
Image default
Telefonie

Waarom heb je een telefoonhoesje nodig?

Alle vlaggenschippen van de grootste smartphonefabrikanten zijn jaren geleden overgestapt op moderne, randloze telefoons. Ziet er mooi uit, maar ook erg kwetsbaar. Een ongelukkige val kan zowel interne als externe schade opleveren. Dat wil je niet. Daarom zetten we vandaag de belangrijkste redenen op een rij waarom je smartphone écht een telefoonhoesje nodig heeft.

1. Goedkoper dan reparatie

Telefoonhoesjes zijn niet zo duur als je denkt. Toegegeven, voor de originele hoesjes die rechtstreeks van de telefoonfabrikant betaal je vaak wat extra. Echter zijn er genoeg andere hoesjes op de markt die ook een uitstekende bescherming bieden en waar je niet diep voor in de buidel hoeft te tasten. Meestal kun je een redelijk goede smartphonehoes krijgen voor slechts €15. Telefoonhoesjes zijn dus echt niet zo duur!

2. Handige extra functies

Telefoonhoesjes zijn er niet alleen voor de bescherming van het toestel. Hoewel dit wel de primaire taak is van het product, zijn er tegenwoordig ook cases met extra handige functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een telefoonhoes die ook als powerbank fungeert, of een bookcase met standaard en ruimte om pasjes en briefgeld in op te bergen. Wil je graag handsfree bellen, maar wel je telefoon dichtbij je lijf dragen? Bekijk dan eens deze iPhone 13 hoesjes.

3. Telefoonhoesjes maken een smartphone uniek

Stel, je hebt een iPhone. Nou, geen verrassing: miljoenen anderen hebben het ook. En ze zien er allemaal hetzelfde uit. In tegenstelling tot auto’s en kleding, kan je een smartphone niet personaliseren. Jammer, toch? Als je écht wilt opvallen, dan zijn telefoonhoesjes de juiste keuze. In de webshop van Leuke Telefoonhoesjes vind je alleen maar smartphonehoesjes met unieke patronen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt zelfs een eigen hoesje ontwerpen.

4. Hoesjes beschermen je telefoon

Niemand wilt een telefoon met krassen en slijtplekken. Dat vind jij ook niet leuk. Telefoonhoesjes zijn daar in de eerste plaats voor ontworpen. Ze beschermen de telefoon bij een val. We kunnen dus wel stellen dat een smartphonehoesje een must is, als je je telefoon echt krasvrij wilt hebben en houden.  

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/apple-hoesjes/iphone-13-hoesjes/