Linkzoeker
Vakantie

Je kunt de boom in

Wat was jouw eerste droomhuis? Was dat een hoekwoning in een Vinex-wijk? Een karakteristiek Scandinavisch houten huisje aan het water? Een villa? Of misschien een paleis, inclusief slotgracht, ophaalbrug en prins(es) voor een leven dat nog “lang en gelukkig” is? De kans is groot dat deze woningtypes wel in je lijstje voorkwamen.

Maar laten we eerlijk wezen: die eerste boomhut, dat ist toch de Grote Eerste Liefde als het gaat om huisvesting? Hoog gezeten in de boom wist je dat je veilig was. Alleen wie het geheime wachtwoord wist, mocht bij jou op bezoek komen. Voor alle anderen bleef de touwladder omhoog.

Je kon uitkijken over de wereld, zien hoe iedereen zich over van alles druk maakte, terwijl naast je op een boomtak de vogeltjes hun nestje bouwen.

Zou het niet mooi zijn als je dat gevoel opnieuw kunt ervaren?

Dat kan. Want de boomhut is terug van (eigenlijk nooit) weggeweest. En hij is luxe als nooit tevoren. De moderne boomhut heeft glazen vensters, maar ook een bed met een heerlijk matras, sanitair en zelfs een keukentje.

De boomhutten verschillen van elkaar. De een is klassiek, de ander avontuurlijk en weer een ander heeft een wat modernistische uitstraling, maar allemaal zijn ze van alle gemakken voorzien. Daardoor kun je optimaal genieten van de vrijheid van toen, de vrijheid van een boomhut.

Boek vandaag nog jouw weekje vrijheid en laat jouw innerlijke Peter Pan vrij vliegen met een boomhut overnachting. Je kunt de boom in met Glampings.nl

Meer info : klik hier