Linkzoeker
Woning en Tuin

Gevel met een lichtstraat

Wanneer het niet mogelijk is om een vlakke lichtstraat te plaatsen door het type dak dat je woning hebt kun je nog altijd de optie van lichtstraat tegen gevel overwegen. Bij sommige woningen waar het niet mogelijk is om de lichtstraat gewoon op het dak te plaatsen is het soms wel mogelijk om lichtstraat tegen gevel te plaatsen.

Welkte type lichtstraat er geplaatst kan worden is afhankelijk van je woning en het type dak dat het heeft. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur wat betreft welke soort lichtstraat ze willen maar niet iedereen kan krijgen wat ze willen omdat het gewoon niet mogelijk is. Als de optie die je graag wilt is het tijd om andere opties te overwegen dat wel mogelijk zijn. Lichtstraat tegen gevel is een optie dat bij de meeste type woningen in Nederland wel mogelijk is.

Als je wilt weten welke opties je hebt kun je een offerte aanvragen bij een bedrijf dat de lichtstraten bouwt en plaatst. Je krijgt dan de verschillende opties toegestuurd met de prijzen ervan. Op deze manier weet je wat er allemaal mogelijk is en ook wat het gaat kosten om het te laten bouwen.

niekroos.nl

woutlichtstraten.nl

luminusdak.nl