Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

Zet uw onderneming op de kaart met het juiste horecameubilair

Horecameubilair bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw onderneming. Gaat u voor een landelijke en gemoedelijke uitstraling, bent u op zoek naar een moderne en minimalistische sfeer of is het type ‘bruine kroeg’ meer in uw straatje? Door te kiezen voor het juiste horecameubilair kunt u de sfeer in uw horecagelegenheid bepalen. Om te beslissen welke meubels het beste bij uw onderneming passen, is het fijn een goed beeld te krijgen van bepaalde meubels. Bij Lavigne kunt u in de showroom in Zoutleeuw een groot assortiment aan horecameubilair bekijken. Het is zeker de moeite waard om hier te langs te gaan en de gastvrijheid van Lavigne zelf te ondervinden.

Dé specialist in horecameubilair

Met een groot aanbod aan tafels, stoelen, zetels, banken, barkrukken, maar bijvoorbeeld ook plooimateriaal en terrasmeubelen, kunt u bij Lavigne terecht voor de gehele inrichting van uw horecaonderneming. Daarbij zijn er accessoires als tafellopers en kapstokken te verkrijgen. Mocht u het verzorgen van de inrichting liever uit handen geven, dan neemt het deskundige team van Lavigne deze taak graag op zich. Met ruim 17 jaar ervaring met het inrichten van diverse horecagelegenheden, kunt u erop vertrouwen dat uw interieur de aandacht krijgt die het verdient.

Een focus op ergonomie, vormgeving en comfort

Bij Lavigne wordt alleen horecameubilair van goede kwaliteit verkocht. Als u hier uw meubilair aanschaft, bent u ervan verzekerd dat u hier geruime tijd mee vooruit kunt. Mocht er achteraf nog iets zijn waar u vragen over heeft, kunt u rekenen op een uitstekende service van specialisten die met u mee denken. Het team van Lavigne weet elke keer weer een optimale prestatie neer te zetten, waardoor klanten zeer tevreden zijn. Of u nu alleen enkele stoelen of tafels wilt aanschaffen, of op zoek bent naar een complete vernieuwing van het interieur van uw onderneming: alles op het gebied van horecameubilair vindt u bij Lavigne.

https://lavigne.be