Linkzoeker
Woningen

Stressvrij verhuizen in Amsterdam

Verhuizen brengt stress met zich mee, zoveel is zeker. Niet alleen de verhuizing zelf moet op punt gesteld worden, er komen ook nog tal van andere praktische zaken bij kijken die uw aandacht en tijd vragen. Onze verhuizers in Amsterdam kunnen u alvast helpen om uw verhuizing snel en efficiënt te laten verlopen.

Ervaren professionals

Verhuisbedrijf Amsterdam werkt alleen met professioneel opgeleide medewerkers die de kneepjes van het vak volledig onder de knie hebben. Iedere verhuizing, hoe uitdagend ook, wordt tot een goed einde gebracht.

Onze diensten

Wij kunnen u ondersteunen met de volgende diensten:

Inpakken

Indien u zelf niet over voldoende tijd beschikt om uw goederen in te pakken, kunnen wij dat voor u doen. Al uw materiaal wordt netjes en veilig ingepakt en op de nieuwe bestemming afgeleverd. Vaak wordt onderschat hoeveel tijd het vraagt om een volledige inboedel in te pakken, zeker als bepaalde goederen nog extra beveiligd moeten worden voor het transport. Door onze ervaring kunnen wij dit snel en efficiënt doen waardoor een minimum aan verpakkingsmateriaal nodig is.

Demontage en montage

Omdat het demonteren en monteren van meubelen toch enige ervaring vereist, nemen wij dit graag van u over. Onze medewerkers doen dit vakkundig en met de grootste zorg. Op het oude adres worden de meubelen gedemonteerd en op het nieuwe adres worden ze terug gemonteerd op de door u aangegeven plaats.

Vervoer

Wij zorgen steeds voor het geschikte vervoermiddel om uw verhuizing te realiseren. Afhankelijk van de hoeveelheid goederen kiezen wij steeds de juiste vrachtwagen en indien nodig stellen wij eveneens een verhuislift ter beschikking. In het geval u van of naar aan appartement zou verhuizen is dit laatste onontbeerlijk.

Verpakkingsmiddelen

Om uw goederen ordelijk en veilig in te pakken, hebben wij alle mogelijke verpakkingsmiddelen voor u ter beschikking. Denk hierbij aan dozen in diverse formaten, extra beschermingsmiddelen voor breekbare goederen en verpakkingstape. Wij helpen u tevens bij het inschatten van de hoeveelheid benodigde verpakkingsmiddelen.

Verzekering van uw goederen

Hoewel alles in het werk gesteld wordt om uw goederen veilig en onbeschadigd ter plaatse te brengen, kan er altijd iets mislopen. In dat geval zorgen wij ervoor dat u vergoed wordt voor de geleden schade. Onze verhuizers in Amsterdam doen er echter alles aan om alles in goede banen te leiden en het risico op schade tot het absolute minimum te beperken. Uw goederen zijn in veilige en professionele handen bij Verhuisbedrijf Amsterdam.

Maak vrijblijvend kennis met onze diensten

Hebt u een verhuizing in het vooruitzicht en wil u daarbij gebruik maken van de diensten van echte professionals? Komt u dan gerust bij ons langs voor verdere informatie en een vrijblijvende offerte. Wij komen ook graag bij u om uw plan en uw verhuizing door te spreken. Wij kijken er alvast naar uit om uw verhuizing voor u in orde te brengen.

https://heboverhuizingen.nl/#