Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

3D belettering op de auto

3D letters van Tinttotaal

Je auto pimpen, dit houdt in dat je je auto gaat veranderen dit kan zijn in de zin van een volledige andere kleur geven, de ramen tinten, stickers op de auto plakken of je auto voorzien van bestickering. Bestickering wordt vaak gedaan bij bedrijfsauto om de auto te voorzien van reclame voor het bedrijf.

 

Bestickering kan gedaan worden door 2d letters, maar ook is het mogelijk om dit te doen met 3d letters. 3d letters zijn voelbaar ze komen dus uit de achtergrond. Ook is het mogelijk om 3d letters na te maken. Dit kan je creëren door de stickers een bepaalde schaduw te geven waardoor het lijkt alsof de letters in het 3d zijn. Vaak heeft een auto ook al een aantal 3d letters op de auto, dit is vaak het automerk en het model plus natuurlijk het logo van de auto.

 

Wil een bedrijf haar auto laten bestickeren dat is dit vaak voor het maken van bedrijfsreclame. Reclame van de auto wordt vaak of aan de achterkant of zijkant van de auto geplaatst. Deze reclame bestaat vaak uit natuurlijk de bedrijfsnaam, contact gegevens en eventueel de locatie(‘s) waar het bedrijf is gevestigd. Wordt de reclame aan de achterkant van de auto geplaatst dan is dit goed zichtbaar voor de rijder die achter je rijd.

Meer info : klik hier