Linkzoeker
Alarmsysteem

Welkom in de wereld van lock picking

Velen van ons die de wereld van lock-picking binnenkomen, kijken ernaar om hun eerste set lock-picks te kopen, maar het aantal producten dat de markt overstroomt kan soms schrikwekkend lijken. Heb je echt al deze lock picks nodig? Moeten we echt € 100 aan een “kwaliteit” set besteden of kunnen we een functionele lock pick-set goedkoop verkrijgen? Dus wat is de ideale budget lock pick set? Laten we kijken!

 

 

 

Soorten sloten in Nederland

Het feit is dat 90% van alle Nederlandse huis en tuin sloten, stiftcilinder sloten zijn. Dus wanneer u een €149 pick-set wordt aangeboden met 49 lock picks erin. Dan zijn de kansen groot dat slechts 19 lock picks is ontworpen om dat ​​type slot te openen … het pin tumbler slot. Dus dat is mogelijk 31 lock picks die niet nodig zijn en zijn gewoon lucht toegevoegd aan je lockpick set!

Maar laten we een objectieve blik innemen, deze lockpicking sets bevatten alleen tools die worden gebruikt voor omzeilen of alleen voor destructieve toegang. Ze bevatten zelden gereedschap voor daadwerkelijke willekeurige toegang of iets dat de sleutelpennen verborgen kan manipuleren, verder dan wat de basiss lockpicker kan kiezen. Lockpicking kan je ook goed helpen om uw inbraak preventie te verbeteren.

 

Speciale lockpick tools

Er zijn zeer weinig lockpick sets die eigenlijk tools bieden die meerdere stijlen van sloten openen, en degenen die kosten meer dan € 200- € 500, en rechtmatig, zodat ze speciale gereedschappen implementeren voor bepaalde hoge beveiligingsfuncties. 

Sommige van deze sloten vereisen speciale lockpick gereedschappen om deze functies te manipuleren, maar die gereedschappen zijn geen vergrendelingen. Ze zijn meestal speciale spansleutels, probes, kleine “jack knives” of speciale dimple picks genaamd “Flags”. Deze hulpmiddelen lijken niet op een lock-pick, noch als een functie. Dus nog eens, 90% van alle residentiële en commerciële sloten hoeft deze speciale gereedschappen niet te worden gecompromitteerd. Echter, dan weer 10% doen.

Met dat gezegd zijn er slechts 2 aanvalsmethode bij het gebruik van lockpicks op niet-hoge beveiligingspennen tumbler sloten; Single pin picking en raking.

 

 

De grote van uw lockpick set

Daarom is er geen behoefte aan 50 lock picks. Er is alleen behoefte aan een pick en een hark. Echter, niet alle pin tumblers hebben dezelfde maat sleutel of dezelfde vorm van de sleutelrol. Sommigen zijn nare uitstraling en kunnen dunner tools voor het werk vereisen. Maar die dunner gereedschap heeft een dunner aanraking nodig. Wanneer u de twee picks hebt gevonden die u als het beste vinden en deze voor een periode van drie maanden gebruikt hebben, overwegen te investeren in nog twee lockpicks met een dunner metalen metaal dan uw vorige paar. Dit zal helpen bij die lastige duivelsloten.

 

 

Budget Lock Pick Set

Eerst zal ik gewoon komen en gewoon zeggen wat ik denk dat je als beginner op een budget moet krijgen. Koop deze 3 items, en je bent vrijwel voor het leven gezet!

  • Korte haak lockpick met metalen handgreep.
  • Bogota Style Rake Pick Met Metaal Handvat .
  • Spansleutel met korte draai.
Meer info : klik hier