Linkzoeker
Image default
Dienstverlening

Reken af met blijvende vermoeidheid dankzij dit behandelprogramma

Vermoeid: iedereen is het weleens. Wellicht wat vaker in de winterperiode waarbij het al snel donker is en u niet van de bank af te slepen bent. U heeft weinig energie op dingen te ondernemen en doordat u ook steeds minder gaat doen, daalt u energie niveau. Maar wat als u niet uit deze neerwaartse spiraal komt en u merkt dat u blijvende vermoeidheid ervaart? Dan is het nog knap lastig om dit patroon zelf te doorbreken en een uitweg te vinden uit deze constante vermoeidheid. In dat geval is het raadzaam om hulp in te schakelen van een specialist die u hierbij helpt.

Start een intensief, maar kortdurend behandelprogramma

Een groot gevolg van blijvende vermoeidheid is over het algemeen dat u niet meer functioneert zoals voorheen, waardoor u bijvoorbeeld vaker verzuimt op uw werk. Terwijl u juist weer energie wilt hebben om mee te doen in de maatschappij. Bij Revalis bent u in goede handen wanneer u van uw blijvende vermoeidheid af wilt komen. Wellicht heeft u al behandelingen gehad bij een huisart of fysiotherapeut, maar heeft dit niet mogen baten. Dan komt dit interdisciplinaire behandelteam om de hoek kijken om u een oplossing te bieden. Hun uitgangspunt is maatschappelijke participatie, aangezien dit voor een groot deel bij aan uw algehele gesteldheid. Niet alleen focussen zij zich op blijvende vermoeidheid, maar ook chronische pijnklachten. Als u door uw chronische pijnklachten in bijvoorbeeld uw schouder of nek niet goed meer kunt participeren in de maatschappij, bieden zij  een intensief en kortdurend behandelprogramma om te leren omgaan met deze klachten en ze tegelijkertijd te verminderen.

Meld u aan

Het is alleen mogelijk om een behandelprogramma voor uw chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid te starten met een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist. Vervolgens is het mogelijk om u aan te melden als patiënt. Zeg vaarwel tegen uw chronische pijnklachten en geniet weer van de dag!