Linkzoeker
Image default
Energie

Amstelveen aan de Amstel

Velen zullen Amstelveen kennen om het horecagebied in het centrum. Maar Amstelveen heeft ook een mooi natuurgebied in het Noorden van de gemeente. Ook denken veel mensen dat Amstelveen een dorp is. Maar sinds dat er veel bedrijven naar Amstelveen zijn verplaatst is Amstelveen een moderne stad geworden met veel werkgelegenheid. In Amstelveen is eigenlijk wel werk in iedere sector. Je zult hier dus vacatures voorbij zien komen van Electricien Amstelveen gezocht tot Makelaar Amstelveen gezocht. In dit artikel zult u meer lezen over werkgelegenheid in Amstelveen. 

Werken voor gemeente Amstelveen

Aangezien Amstelveen een veelzijdige stad is, is er veel werkgelegenheid bij de gemeente. De gemeente zet zich in voor een groene, maar ook internationale stad. Amstelveen ligt natuurlijk dichtbij Amsterdam en Schiphol, waardoor er veel overlap is met deze gemeente en dit vliegveld. Ook heeft de gemeente Aalsmeer veel taken uitbesteed aan de gemeente van Amstelveen. Dit biedt kansen om je expertise te verbreden en van veel verschillende aspecten mee te kunnen leren. Maar naast generalisatie is het ook mogelijk om jezelf te specialiseren in bepaalde publieke domeinen zoals bijvoorbeeld onderwijs of gezondheidszorg. Ook hier is veel vraag naar. 

Werken in de mooie binnenstad

Gezien de grote hoeveelheid winkels in de binnenstad zijn er ook veel vacatures voor bijvoorbeeld verkoopmedewerkers en vulploegmedewerkers. Maar ook zijn veel bedrijven op zoek naar assistent managers en managers voor hun filialen. Maar eigenlijk voor alle functies die u zich kunt voorstellen in retailbedrijven is er vraag naar arbeidskrachten. Ongeacht wat uw talenten en capabiliteiten zijn, er is voor ieder wat wils in deze mooie stad. Maar ook in de horeca is er sinds de coronacrisis veel vraag naar personeel. Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen kampen horeca bedrijven met grote personeelstekorten. Gezien het feit dat Amstelveen een grote horeca trekpleister is, is het aantal vacatures ook in deze branche erg hoog.