Linkzoeker
Image default
Financieel

Bereken snel en accuraat de LCC voor verschillende bouwprojecten

Als je een snelle manier wilt om verschillende parameters voor een bouwproject te berekenen, dan moet je meestal ontzettend veel tijd uittrekken om de berekeningen te maken. Gelukkig heeft Life Cycle Vision uit Delft hier een unieke oplossing voor bedacht. Met de Life Cycle Vision-app bereken je eenvoudig, snel én accuraat de LCC van ieder gewenst bouwproject. Je geeft zelf aan welke parameters er behaald moeten worden en welke randvoorwaarden het belangrijkst zijn voor jouw bouwproces. Met deze innovatieve app ontdek je snel hoe je duurzaam bouwt tegen een voordelige prijs.

Combineer verschillende bouwdisciplines met elkaar in één handig overzicht

Life Cycle Vision uit Delft combineert de verschillende bouwdisciplines met elkaar. Het behalen van hoge duurzaamheidsambities en de ontwikkeling van nieuwe aanbestedingsvormen zorgen ervoor dat aannemers innovatiever moeten worden in het bouwproces. Verschillende disciplines moeten met elkaar samenwerken en beslissingen maken met betrekking tot de LCC. Dit kan echter tot meningsverschillen leiden – iedereen vindt namelijk zijn eigen discipline het belangrijkst. De app van Life Cycle Vision berekent echter het optimale model binnen de randvoorwaarden die jij zelf opgeeft. Voor iedere installatie zie je de verschillende kostenramingen, waardoor je moeiteloos een beslissing kunt maken over de best passende installatie voor jouw project. Ontwerpen is dus niet langer een kostbare en tijdrovende kwestie! De oplossing ligt letterlijk in de hand.

Ontdek met de gratis demo wat de app voor jou kan betekenen

Een efficiëntere manier om de LCC te berekenen is binnen handbereik. Wil je zelf ontdekken wat Life Cycle Vision voor jouw bedrijf kan betekenen? Wacht dan niet langer en vraag de gratis demo aan. Dan ontdek je binnen een week hoe eenvoudig het berekenen van de LCC gaat. Heb je nog andere vragen die je graag aan een van de specialisten wilt stellen? De contactgegevens zijn te vinden op de website.