Linkzoeker
Groothandel

Koop uw Hollandse en buitenlandse kazen bij deze ervaren kaashandelaar

Een echte kaasliefhebber houdt natuurlijk van een gevarieerd assortiment aan kazen uit eigen land én uit alle hoeken van de wereld. Zoekt u een kaashandelaar die een compleet aanbod heeft voor uw onderneming? Intercheese Holland is dé groothandel in kaas in Nederland. Door de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft opgebouwd, en uiteraard de passie voor het product, is dit een kaashandelaar die u gegarandeerd de beste producten levert en u een ruime keuze biedt voor uw eigen assortiment. Wat voor een kaashandelaar u ook bent en waar u ook in Nederland gevestigd bent, u heeft dankzij Intercheese Holland altijd een groothandel voor uw kaas binnen handbereik. U profiteert bovendien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering van zowel de traditionele Hollandse als de buitenlandse kazen.

Een ruime keuze bij dé groothandel in kaas in Nederland

Kaashandelaar Intercheese Holland – uw groothandel in Nederland voor al uw soorten kaas – staat voor service, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. U vindt hier de traditionele Hollandse kaasmerken zoals Boer Berend, Exellentia, Fianco, Kavital, Koetshuysch, Kroontje Maasdam, Molenwiek, Ruscello, Ouwe Amelander, Veendaler Kaas en nog heel veel meer. Het aanbod aan buitenlandse kazen is ook zeker de moeite waard om eens te bekijken. De scherpe prijzen die deze groothandel in kaas in Nederland hanteert, worden mogelijk gemaakt door een zelfstandige selectie van kazen en een eigen import van de producten. Dit betekent niet alleen kwalitatief hoogstaande kazen, maar ook een uitstekende en persoonlijke service. Ook eigen merken en zelfs custom-made kazen zijn hier verkrijgbaar. Zo biedt u uw klanten altijd iets bijzonders aan!

Bekijk het uitgebreide assortiment

De kazen kunnen op de door u gewenste manier door deze kaashandelaar worden geleverd. Verschillende verpakkingsmaterialen, hele kazen, stukken en plakken: u hoeft enkel uw wensen door te geven en de mogelijkheid is er. Bent u benieuwd naar het assortiment? Op de website van Intercheese Holland vindt u alle soorten kazen en kunt u bestellen via de bestellijst.