Linkzoeker
Internet marketing

Hoger in de zoekresultaten met online marketing

Om hoger in de zoekresultaten te komen van Google heb je hier een specialist voor nodig. Zelf weet je waarschijnlijk te weinig van de technieken en tools die achter Google zitten, maar je wil toch dat jouw website beter wordt bezocht en je doelgroep die jij voor ogen hebt wordt bereikt. Kijk eens naar de mogelijkheden van een bureau dat werkzaamheden doet met betrekking tot online marketing, want zij kunnen je zeker een handje helpen om hoger in de zoekresultaten te komen met de website van het bedrijf dat je hebt. 

Onderzoek naar zoekwoorden

Je kunt op de website van het bureau direct een SEO scan aanvragen om hoger in de zoekresultaten te komen. De scan is helemaal gratis en er wordt hiermee gekeken naar de mogelijkheden die er voor jou liggen. Het wordt helemaal handmatig gedaan en er wordt veel aandacht aan besteedt. Er zal een mooi advies voor jou komen te liggen waar je een keuze in kunt maken of je hiermee aan de slag wilt gaan of niet. Bij het bureau wordt er dan voor je een zoekwoorden onderzoek gedaan en daarmee worden vervolgens SEO teksten geschreven. Deze SEO teksten bevatten dan zoekwoorden die ervoor zorgen dat jij hoger in de zoekresultaten terecht komt.

SEO teksten naar linkbuilding

Nadat de SEO teksten zijn geschreven om jou hoger in de zoekresultaten te laten komen, wordt er linkbuilding ingezet. Dit helpt de teksten daadwerkelijk ook te plaatsen, waar niemand deze kan zien, maar ze wel voor google beschikbaar zijn, zodat het mee kan worden genomen voor jouw bedrijf. Uiteindelijk zal er een rapportage worden opgesteld waar jij kunt zien of jij hoger in de zoekresultaten bent gekomen en waar de vorderingen en kansen liggen. Je kunt vervolgens kiezen om bijvoorbeeld andere zoekwoorden te gebruiken, meer van dezelfde of dat je liever nog meer onderzoek wil laten doen naar de concurrenten. Die keuze is geheel aan jou.