Linkzoeker
Links / Index

Alle personeelsgegevens online

Iedere manager of administratief medewerker kent het wel. Het bijhouden van personeelsgegevens kan soms best hectisch en / of rommelig zijn. Vaak heeft u voor iedere werknemer een apart document. Maar wat zal u ervan zeggen als iemand u vertelde dat het allemaal veel makkelijker en overzichtelijker kan?

Het online salarisservice bedrijf CBBS biedt u, als manager / (salaris) administratief medewerker, de mogelijkheid om alle (belangrijke) personeelsgegevens overzicht te ordenen en ook bij te houden. Deze service van CBBS is bekend als ‘HR Dashboard’. Deze Human Resource software is echter uitsluitend te gebruiken in combinatie met de salarisservice en –software van het bedrijf. U zult dus eerst gebruik moeten maken van één van deze twee services voordat u gebruik kunt maken van de ‘HR Dashboard’.

Het HR Dashboard biedt u vele mogelijkheden op het gebied van personeelsgegevens. Zo kunt u met het dashboard per vestiging en / of afdeling de gegevens bijhouden en inzien. De personeelsgegevens zijn via het dashboard ook te delen met andere collega’s / werknemers indien u dit wilt. Hierdoor hebben uw werknemers / collega’s ook altijd inzicht en toegang tot de voor hun belangrijke informatie.

In het HR Dashboard kunt u onder nadere gebruik maken van de online urenregistratie. In deze functie wordt er voor elke werknemer enkele aspecten bijgehouden, zoals het ziekteverzuim, aantal vrij en vakantiedagen en het aantal gewerkte uren per dag / week / maand/ jaar. Ook is er de mogelijkheid om per werknemer zijn of haar contracten, verlofmodule en behaalde diploma’s toe te voegen. Zo heeft u ook direct een online diploma register bij de hand.

Met het HR Dashboard van CBBS heeft u alle personeelsgegevens geordend bij elkaar (per vestiging en / of afdeling). Ook is het voor u mogelijk om met één druk op de knop de behaalde diploma’s, het ziekteverzuim, de loonstroken en de jaaropgaven per werknemer terug te zien.

Meer info : klik hier