Linkzoeker
Image default
Onderwijs

Cultuur activiteiten voor de hele school

Onderwijs is maatwerk, maar toch is het soms ook fijn om projecten te organiseren waar de hele school aan mee doet! Want hoe leuk is het dat zowel de kleuters een activiteit hebben als de leerlingen van groep 7 en 8. Dit is alleen een stuk makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe doe je zoiets? Een schoolbreed evenement organiseren? Een project dat één thema aansnijdt, maar wel voor alle leerlingen toegankelijk is en op het juiste niveau? Grote Broer wil je hier graag mee helpen! Wij hebben namelijk allerlei opties voor culturele projecten die schoolbreed ingezet kunnen worden.

Cultuur voor de hele school

Wat moet je je daar nou bij voorstellen? Culturele projecten voor de hele school? Een voorbeeld zijn de verschillende workshops die Grote Broer heeft gemaakt in het thema van de Kinderboekenweek! Binnen het thema van de kinderboekenweek, wat dit jaar ‘beroepen’ is, bieden we allerlei workshops aan. Zo is er een workshop filosoferen voor groep 1 en 2 of een workshop stop motion voor groep 3 en 4. Alle leerlingen kunnen bezig zijn met boeken, de kinderboekenweek, lezen én met interactieve workshops die hun introduceren aan allerlei kanten van kunst en cultuur die ze misschien nog helemaal niet kenden. Super leuk dus!

Circus voor alle leerlingen

Een andere vorm van culturele activiteiten die we schoolbreed aanbieden zijn onze circus acitiviteiten! Wie is de grootste clown van de school? En in welke klas zit de beste acrobaat? Grote Broer heeft allerlei circus workshops die voor alle leeftijden zijn. Zo tover je de school voor een dag om tot een heuse circus piste en geef je alle leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 een fantastische dag. Workshops van Grote Broer zijn altijd gevuld met veel creativiteit, enthousiasme, plezier, samen werken en uitdaging! Het maatwerk wordt voor jou geregeld door de professionele workshopdocenten die de workshops verzorgen. Bezorg zo de hele school een fantastische dag! 

https://www.grotebroer.nl