Linkzoeker
Onderwijs

Maak digitaal toetsen eenvoudig dankzij de hulp van een examenbureau

Op een mbo-instelling moeten verplicht examens worden afgenomen om de kennis van de leerlingen te toetsen. Tegenwoordig wordt dat steeds vaker gedaan door digitaal te toetsen – de leerlingen maken gebruik van een computer die beveiligd is tegen spieken en ander ongewenst gedrag tijdens de examinering. Of u nu vakbekwaamheid, rekenen, Engels of Nederlands wilt testen bij uw studenten, de hulp van een gespecialiseerd examenbureau is altijd welkom. U ontvangt volledige ontzorging gedurende het examentraject. Zo worden er facilitaire voorzieningen, professionele examenlocaties en bekwame surveillanten aan u beschikbaar gesteld.

Vertrouw op unieke software voor uw examinering

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd examenbureau dat het gehele afnametraject voor u verzorgt, van digitaal toetsen tot controle? Al vele mbo-onderwijsinstellingen zijn u voorgegaan en hebben vertrouwd op de deskundige dienstverlening van Eureka Examens. Enkele kenmerken van Eureka Examens:

  • Altijd een examenlocatie bij u in de buurt
  • Veilige en betrouwbare examenafname
  • Tijdbesparend voor uw onderwijsinstelling

Een van de specialisaties van Eureka Examens is digitaal toetsen. Dit is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het is een flexibele, veilige en efficiënte manier van examineren. Veel onderwijsinstellingen lopen echter tegen problemen aan op het gebied van software. Eureka Examens werkt met verschillende software voor het opstellen van toetsen, zoals Paragin en Citrus Andriessen. Hiermee stelt u zelf parameters in bij de toetsmatrijs zoals cases, meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen en sorteervragen.

Schakel de hulp in van een professional

Wilt u graag meer informatie over de diensten die examenbureau Eureka Examens allemaal aanbiedt? Neem dan contact op om uw leerlingen digitaal te toetsen of om een examen in te plannen voor uw studenten waarbij zij vakbekwaamheid moeten tentoonstellen. Het is mogelijk om naar de medewerkers van Eureka Examens te bellen of laat een bericht achter op de website. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u gezocht.