Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

Bespaar op uw logistieke kosten met de juiste verzenddozen

Door het juiste formaat verzenddozen te gebruiken, kunt u soms aanzienlijk besparen op de verzendkosten van uw bestellingen. Denk bijvoorbeeld aan de handige brievenbusdoos, deze past door iedere gangbare brievenbus waardoor u geen kosten voor pakketverzending verschuldigd bent. Aangezien veel online bedrijven hun bestellingen vaak gratis versturen, is een brievenbusdoos een belangrijke manier om op de kosten te besparen. Als verzending als brievenbuspakje niet mogelijk is, kies dan voor een passende doos waar niet al te veel opvulling in hoeft zodat u ook op de kosten daarvan kunt besparen.

Zorg voor een stevige verpakking van uw bestelling

Het is aan te raden om te kiezen voor stevige verzenddozen. Bedenk dat een klant het bestelde artikel soms terug wil sturen en daarvoor dezelfde verzenddoos wil kunnen gebruiken. Maar ook tijdens transport hebben pakketjes het vaak zwaar te verduren. Een brievenbusdoos hoeft iets minder stevig te zijn, maar ook hiervoor geldt dat het pakje natuurlijk wel heel moet aankomen. Maak dus altijd een weloverwogen keuze als u verpakkingsmateriaal bestelt en ga niet voor inferieure kwaliteit.

Waar kunt u deugdelijk verpakkingsmateriaal bestellen?

Zorg altijd voor een deugdelijke verpakking als u regelmatig bestellingen verstuurt. Dit geldt voor binnenlandse zendingen, maar zeker als uw pakket naar het buitenland moet. Een pakje heeft onderweg veel te verduren en moet dus tegen het nodige bestand zijn. Bent u op zoek naar stevige verzenddozen die tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor hergebruik? Kijk dan eens op de website van Twinpack. Hier vindt u ook diverse formaten brievenbusdozen als u voor voordelige brievenbuspost wilt kiezen. U kunt uw verpakkingsmateriaal desgewenst van uw logo of bedrijfsgegevens laten voorzien, dit is natuurlijk een prima manier om extra reclame voor uw onderneming te maken. U kunt uw bestelling direct online plaatsen of voor een scherpe offerte contact opnemen met de klantenservice.