Linkzoeker
Banen en opleidingen

Het grote voordeel van een incompany cursus keuren elektrisch gereedschap

U kunt ervoor kiezen om een cursus keuren elektrisch gereedschap incompany te laten verzorgen door een erkende opleider. Het grote voordeel daarvan is dat uw medewerkers niet hoeven te reizen. Dit scheelt aanzienlijk in tijd. Daarnaast kunt u eventueel op de dag van de cursus nog een wisseling in de deelnemers aanbrengen, bijvoorbeeld bij ziekte. Het is wel belangrijk om de cursus in een aparte ruimte te laten geven waar de deelnemers niet door dagelijkse werkzaamheden worden gestoord. Zo kunnen zij zich volledig concentreren op de lesstof van de cursus keuren elektrisch gereedschap.

De inhoud van de cursus is nuttig voor uw medewerkers

De cursus keuren elektrisch gereedschap is zeker niet vrijblijvend. Er wordt gewerkt met de officiële normen die hiervoor gelden. Deze zijn vastgelegd in de NEN 3140. Deze normen gelden voor het veilig keuren van apparaten en geven aanwijzingen voor het vaststellen van de status van een stuk elektrisch gereedschap. Hiermee voorkomt u dat uw medewerkers apparaten gebruiken die niet veilig zijn. Dit kan een ongezonde situatie veroorzaken of zelfs letsel met in ernstige gevallen blijvende invaliditeit. Wilt u de veiligheid van uw personeel zo goed mogelijk garanderen? Zorg er dan voor dat zij kunnen werken met veilig en goedgekeurd gereedschap.

Wie kan een incompany training verzorgen voor het keuren van apparaten?

Als u op zoek bent naar een organisatie die voor u een interne cursus keuren elektrisch gereedschap kan verzorgen, neem dan eens contact op met Omega Training & Inspectie. Zij verzorgen deze cursussen op diverse locaties door heel Nederland. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent die afkomstig is uit de praktijk. De training bestaat niet alleen uit theorie, want er wordt ook in de praktijk geoefend met speciale meetapparatuur. Voor een interne training geldt maatwerk, u kunt hiervoor via de website eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

https://omegatraining.nl